Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono što je bitno da su potvrđene kvalifikacije udruženog zločinačkog poduhvata (UZP) i sudjelovanja Hrvatske u ovom ratu. Što se tiče incidenta sa Slobodanom Praljkom, on si očito želi osigurati auru mučenika, on je i po vokaciji redatelj pa mu nisu strani ovakvi postupci. Međutim, nije mi drago što se to dogodilo i molim Boga da ne bude trajnih posljedica.
Može nama Bošnjacima biti krivo zbog ovih presuda, zaslužili su više svakako, ali mislim da nam treba biti više krivo ZATO ŠTO MI NEMAMO SPOSOBNOSTI DA IH DANAS POTUČEMO NAUKOM, USPJEHOM, SLOGOM ! Treba nam biti krivo što nas naša Vlast nije odbranila DANAS kada je trebala pustiti GLAS u javnost, glas koji će čuti cijeli svijet. Bošnjacima prijeti istrebljenje.
U Bosni su uglavnom ove teme najbitnije,hebo to sto nema niko danas 10 maraka u dzepu da ode da nesto pojede ko coek...
Pravda je spora ali dostizna!!!
Pravda je spora ali dostizna!!!