Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta očekivati od produkata tumorske tvorevine
Stvarno ne znam šta ih je tu šokiralo, pa znaju sa kakvim GOVNIMA žive.
pusti to ocekuete e ocekuete nego vam kls namerno pozornost uzima i cak clanke o tome pise, tue kvaka ko ovde muti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Noz i zicu ti u majcinu guzicu majmune retardirani
DAVNO SU (SRBI) SAZRELI ZA JEDAN DOBAR ĆUTEK!!! TO ĆE IM SE NA KRAJU I DESITI !!!!
Nevesinje.Ni džabe hvala.
Prije no što poćnete išta pisati, psovati i svadjati se , prvo razmislite kome sve u BiH odgovara trenutno stanje ...
Mene jedino sokira sto vi iz kliksa dajete paznju nekom zidu koji zapiša dnevno 20tak ljudi..
Nevjerojatan narod...
Ja koliko znam povratnici srpske nacionalnosti u Mostaru se lijepo osjećaju i nebi se rado selili u Nevesinje. Rade u Mostaru, studiraju, bez ikakve diskriminacije. A Nevesinje je i prije rata bilo poznato po nacionalizmu i mržnji prema nesrbima. I opet džaba, stalno trče u Mostar, jer su u zabiti niko i ništa, jad i bijeda sirotinja. Nikako da skontaju da su ih Dodik i slični učinili bijedom, a stalno ih huškaju protiv Bošnjaka i Hrvata
Suncokreti se planski naseljavaju. Samo ostro s njima.
Genocid republic srpska
E čuj šokirala poruka???!!! Ja sam šokiran,kako nekoga nakon svih NEDJELA I ZLOČINA MIŽE ŠOKIRATI OVA PORUKA???TO JE PORUKA NJIHOVE SRAMOTE I NEMOĆI,NEKULTURE!!!
Inzko je jos vece podjele napravio taman se zamirilio sa ovakvim porukama,ali sa tim zakonom pojacale su se uvrede,bolje da si lazne diplome zabranio,ovako ostase na funkciji sebija,osmica i mnogi drugi nepismeni ljudi da i dalje vode drzavu.
Pa ovo Nevesinje je tolika vuko..bina da se normalan covjek i nemoze vratiti.Sta nekoga moze privuci u centar a kamo li u okolna sela sve i da nema chetnika.
Zlocinci
Ustanimo protiv cetnika.
znaci dodjete u nevesinje provocirati i crtati nekakve zastave umjetne tvorevine?
Ma pojedinci, kao i onih 100 000 sto je potpisalo peticiju