Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nema kad je Hag rekao da su tu nedaj boze nikome.Ovaj jedan od svjedoka je svjedocio i u Hagu dakako ispravno.On zna najbolje.A ovo sto su kopali taman temelji za zgrade nove.
Neko se pravi lud. 1997. 1999 i 2003 su dosta tijela iskopali i poslali u rvatsku. Granicu prešlo kao medicinski otpad i tamo zbrinuto. Ko koalirao sa HDZom da Bog dao da ga traže po ovakvim rakama zajedno sa bližom familijom.
koji um moras imat da pobijes zakopas pa ponovo otkopas i jos sakrijes...
Zadnja faza genocida i udruzenog zlocinackog poduhvata je njegovo negoranje. Red je i krajnje vrijeme da Hrvatsku i HDZ tuzimo za UZP, a entitet RS za genocid. Vrijeme je jer kako vidimo mnoge evropske i svjetske sile su za razgraničenje Kosova i Srbije i podjelu BiH na tri djela. Ako je to neizbježno, onda prije te podjele neka nas isplate svi i vrate 11 milijardi naše imovine da bi mi Bošnjavi formirali ozbiljnu vojsku. Ovo je realnost...