Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbima se već dugo uvijek popušta i oni su na to navikli, zato se tako i ponašaju. Kad svijet uvidi problem, jer ima njih sad dosta i po zapadnim zemljama, pa kad im počnu praviti i tamo s*anja, bit će kasno.
Super je kako si naivan pa mislis da 'svijet' ikome zeli dobro i da zeli da popravlja stvari po vukojebinama
Zemljak, nisu Srbi krivi za nasu nesposobnost...To ti je gorka istina...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E sad bi Murphy da vrati Dodikovu policiju kao kofol zajednicku na drzavne jasle jer im Mile nema para za plate.Isto ce to pokusat i za penzijsko. Nece moci ove noci.
Zasto ne bi uveli jedinstvenu drzavnu policiju?
gooUser1939574802 zato što smo jednom imali pa su oni rekli da će secesije ičkee materine i da će odvojiti policiju da oni mogu sami, e sad im je Milan bosanski pravoslavac pokrao sve pare i nema za plata sad bi nam spajali policiju da mi plaćamo. E pa ne može
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mile Djikson ako oce pare mora popunit bosanske formulare.
Dodik, njegov rezim i retorika su kao tumor kojeg ako hranis samk ce brze da raste. MMF ako nema lijek samo ce prosiriti bolest
Nista im ne treba dati, nama ne treba kredit kojeg cemo otplacivati. Smanjiti penzije i plate u gtrs i eto para.
Argila bar na aparatima
pa za nije rs bolji dio BiH... pa oni trebaju davati kredite drugima
Popustit ce MMF, Niksic i Adzija logicno
Ja procitao “Ko ce sad popusiti? “ 😅
Linčovati onog Bošnjaka koji pristane na Dodikove zahtjeve, ako Dodiku trebaju pare onda nek pristane na prenos na državnu nadležnost.
čim je došao Nikšić odmah kredit.zato je i došao
Pare nisu problem.Nema ih.
Ako se zaduze, vladajuci imaju glas manje na izborima.
Milojko , samoproglašen i kao ba-ja , opuhao je šumu i sada je gola ko neka stvar..Samo evre treba i zato je ljubazan i ko bajagi učitiv , a najram0e bi ih sve otjerao u svom dobro pozbatom maniru kočijaša..E , sad ko će biti dovoljno glup i ponizan da mu prihvati ublehu ostaje ds se vidi...A , već se nazire ..!
Danas je srušen visoki dimnjak na fabrici KTK Visoko i time je zvanično ugašena i ova firma. Bravo SDA...
Mmf je zlo i treba ga se rješavati. To je naj jače oružje organizovane svjeske mafije.
Ne vidim da se nesto zabrinuo...dobit ce pare vec odnekud i zivio