Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek se cijeni po ljudskosti i karakteru a ne po vjerskoj pripadnosti.
Bulevar, imate li vi Jovana ili su vam samo heroji u Haagu?
@federalac2000h imamo zove se general Armije bih Rasim Delić presuđeni ratni zločinac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo moji dobri Hercegovci.....
Bravo istocni Mostar
Pismo gospodinu Izetbegoviću: , Obaveštavam Vas da vraćam čin brigadnog generala AR BiH u koji ste me proizveli decembra 1993. godine. Razlozi: 1. Javno iznošenje sudskih dokumenata iz kojih se vidi da su pojedini pripadnici AR BiH brutalno ubijali civilno stranovništvo u Sarajevu, kao i svedočenje pojedinaca u zločinima koja su vršena u Grabovici, Uzdolu, Doljanima i dr. direktno dotiču moju savest i moral.
Nek ti je lahka zemlja, bosanska. ❤️
Interesantno, počast kad je čovjek umro. Eno Bogića Bogičevića živa i zdrava, izvaran, omalovažen, hočete i njemu odati počast kad umre ?
Bogića su izvarali političari, počast odaje narod, građani.
A po cemu je izvaran? Zivi ko dingospo..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jako bitno za navesti:Nijedne austrijske novine nisu objavile informaciju povodom smrti generala Jovana Divjaka,osim onih balkanskog porijekla Kosmo. Njemačke isto tako.. Razmislite političari a Bog ami i narode,ko su nas iza kulise”visoki predstavnici” ,OHR, itd.. Kradu nas svi zajedno,ne cijene naše borbe niti vrijednosti.Sramota.
Generale, zbog tebe sam odrastao da tebe nije bilo ko zna sta bi mi se desilo...i iskreno jedini si govorio ko je Alija.....mamu mu i njega psujem u grobu i Bakira....i sve nacionaliste bilo koje nacije/vjere.....nedavno sam rekao ima nas sto gledamo ljude ko ljude i bit ce nas jos ovakvih....budi covjek a ne prodana dusa koja je prodavala gradove srbima da se izbavi iz zatvora...
el fatiha majku li ti zlocinacku i izdajnicku
Poštovanje za gospodina Jovana. Ali zašto ga zovete generalom kad je vratio čin.
General Jovan Divjak, VITEZ plemenitog srca. Njegov je zivot, prica o pravednosti, hrabrosti, dosljednosti. Vjecno ces zivjeti u srcima svih postenih ljudi, Generale nas.
Zbogom generale Divjak, kakav je svijet mogli bi i mi za tobom, vrlo skoro.
Quo Vadis Jovo ? U Bosnu, da se borim protiv srpskih zločinaca.
irma na aparatima
To je general koji je vratio Aliji čin brigadskog generala, jer mu se nije dopala njegova protivbosanska politika.
ne laži skote botovski !
@Bily - Pa sve stoji u njegovom pismu Aliji... Možda vam se nedopada ali nije ništa izmišeljeno... Kontaš
Ljudina! Vjecna mu Slava!