Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li to uključuje i izvoz oružja iz kasarni?
Naši jedini iskreni prijatelji i zaštitnici.
Tačno, ko, ko osim Turske, recite mi jarani moji?
@PrijePrvogNista ja pravo. A nemogu ni izglasati rezoluciju za genocid u Srebrenici. Bliza nam je Engleska.
Iz Turske od sada dolazi svježi paradajz za vojsku,neće više onaj puno prskani da ne budu puno tromi,a odavde idu stari instrumenti za vojni orkesar u Tursku tako da će obim saradnje premašit 15 hiljada KM,što će ozbiljno doprinijeti jačanju odbrane obe države.
Hihihi vatra ha .
Bravo neka budu partneri, genetski turska dva naroda 😄
Jel to Vlah kaze da smo mi Turci? Pogledaj svoj DNK 😉
Turcima braca, arkadasi a kad pitas sto ulazu vise u druge zemlje u regiji od nase jedan njihov bizMismen mi rece: a to pitanje je cudno, posao je posao.
Treba nam besplatan pravni tim, u BiH i Evropi, koji će državljanima BiH pomagati u tužbama protiv Njemačke, Austrije i Hrvatske jer njihovi izaslanici za BiH i diplomate Schmidt, Sattler, kao i Milanović, Radman, Plenković... direktno i namjerno blokiraju provedbu presuda suda iz Strazbura.
Suno jesil to ti?
Pogotovo Schmidt. On moze mijenjati izborni zakon kad je u pitanju oduzeti glas vecini gradjana, a kad su u pitanju ljudska prava. Za to kazu se treba naci kompromis. Dupli standard do pm.
Sanjao sam jucer Sultana Fatiha...zna li ko tumaciti snove ?