Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad goreg nacelnika ni veceg neradnika.Pa ovaj za svog mandata nista nije uradio,a glasao sam za njega.Katastrofa !!!!!!!
A jel, što nisi mozak uključio kad si glasao, za sposobnog a ne podobnog? Jaro moj, poslije ebavanja nema kajanja. Vazda bilo i biće. Samo, ni SDA nije bolja, kao ni ovaj SBB al' ajde ti objasni čovjeku, da treba sposobna osoba, a ne podobna, na poziciju. Objasniće im narod, kad ode, pa budžet prestane da se puni.
Lazes...Ti da si dao glas Mandicu onda bi vidio sta je uradio za svoj mandat. Takvi daju glas Ajnadzicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ode Fortina ljubavnica niz vodu
I ovo je politika, a jadan narod vjeruje da se nešto stvarno pita.
Jeste da ga ne volim,ali ispade Efendic najbolji nacelnik. Razvio je opcinu NG bar ( Safet Zajko, bazen na Dobrinji ). Sklon je ispunjavanju obecanja.
NIP = SDA . TAKO JE NIP NASTAO BELZEMI
Pravi vlah
Možda se ne krade dovoljno pa ide smjena🙄
Boli cinjenica da sve stranke cuvaju svoje bez obzira kakve rezultate doticni ima i sve dok je tako nema buducnosti u ovoj zemlji. Drugim rijecima sve su to ista gov.a samo drugo pakovanje.
Mandić, bolje da napustis licnom voljom nego opoziva, jed si UHLJEBLJENIK,....
Pa realno SDA je kriva sto su ovakvi nacelnici i pobijedili. Svojim lopovlucima su jednostavno natjerali gradjane da glasaju za bilo koga osim njih. Medjutim, problem je kada ovi trojkasi umisle da su stvarno pobijedili sto su sposobni i pametni……
Nosi ga vala u rs, sdp je zloo, pocevsi od niksica pa preko mijatovica sve do heleza
Od svih načelnika novopridoslih jedino Muzur opravdava njegovu poziciju koju je narod izglasao.. ovo ostalo tanko sve majke mi Tanović ubjedljivo najgorii al ubjedljivo.. Mandić se koprca al nije to to ako je utjeha nije se nakr’o ni marifetlucima bavio
Aplauz za NiP i Tibru koja stoji iza ovoga sa svojim partnerom sinom Denisa Zvizdicasa
Nije ništa radio, to stoji. Ali svaki od ovih potpisanih bi rado sjeo u njegovu fotelju i radio još manje, osim za svoj lični interes. Nadam se da neće dovesti nekoga iz baketovih kartela, a sve ostalo nije ni bitno. Samo nek' nije iz SDA i sve OK. Živjeli.
Realno nije se nešto pokazao, izbore je dobio isključivo zbog toga što je Srbin i jugonostalgičarskog sentimenta glasača u ovoj izbornoj jedinici
Reci Srdjane jasno i glasno za Ademovica I veze sa gradjevinskom mafijom. Ako vec ne mozes promjeniti reci da ljudi znaju pravo stanje stvari
Nije Ademovic, vec Denis Zvizdic odnosno njegov sin
Ima da se trojka raspane ako Bog da. Sihir vam je sda postavila. Onda ce vas sda popisat. Svi problemi, ratovi i neredi nastaju zbog moga " ja", samoljublja i oholosti. ( pojedinci ce uzeti milone naravno prodajom sda).