Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
špica dana,,,pola dva a kod nas gužva u saobraćaju..radi li iko išta u ovoj državi ili se samo vozimo.
EXPERTNA Vlada Kantona predlaže dodatnu i ubrzanu izgradnju sto vise novih zgrada u KS jer bi se njihovim prikljicenjem na elektro mrezu stabilizovalo snadbevanje el. Eenergijom a i izvorista vode bi automatski povecala svoje kapacitete
Hahahaha, krenuli ljudi na kafe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kolaps na velikoj mreži dalekovoda u Crnij Gori, požar je u pitanju, ubrzo stabilizacija.
sta mi imamo sa cg i njihovim dalekovodima
eto vidis da imamo
Gdje su sad oni junaci što bi postali šehidi, a ne mogu bez tik toka i instagrama 2 sata
volio bih da nije bilo još 5 dana struje da ovi sa romobilima-ubicama ne mogu zujati pored mene, jedino ako ga ne utaknu u pakaš da se puni? :(
svi nam se smeju....... :(
Mrki ja 3 napravio u ratu staces mrak dodjes sa linije uvalis se kod zene. Zima da se ugrijes. Kasnije mljeli onaj vijetnamski keks i mlijeko u prahu. Sva mi djeca Vijetnamski pricaju.
Juce bez vode, danas bez struje, korupcija hara, mrtvih, ranjenih svaki dan. To je vama vaša Trojka dala
Interesantno recimo Frankfurt nema nikakve guzve u saobracaju ni ujutru ni u podne ni poslije podne ni za vikend. Doslovno 5 auta na semaforu.
otisao sve u neku stvar
E eto vam primjera šta nas očekuje. Hoćete zelenu energiju?Kada stanu Tuzla i Kakanj ovo će biti normalna pojava. Sve posljedice neulaganja u sistem za vrijeme SDA vladavine.
Stanje saobracaja u Sarajevu sasvim normalno. Dzungla i kada rade semafori i kada ne rade. Opanak ugusi asfalt.
Kahasaba je vazda u kolapsu...
Kad je sve iz 60-tih gdje nece biti preoptereceno-----
Sjetim se rata, kandilo uzeglo ulje ili loj iz konzerve, vode u kalnisterima produzili mi ruke jos za 10 cenata. Transei prva linija i sojenica u totalnom mraku. Cigar mjenjan za konzervu, pjehe ko maratonac, ili stari Poni nema struje nema vode samo granate i metci ali zato humora ,ljudskosti i postenja mnogo vise sad nesta struje i kolaps. Narode ako te rat nije opametio neznam sta te moze opametit.
Bilo sexa uzduz i poprijeko.Nigdje kafica,struje,televizije a praznih stanova koliko hoces.Privodjenja bilo na sve strane.
Reufe djeca nam smiju
Dobro smo zivi sa ovom Trojkom na vlasti
Dobro smo zivi sa ovom Trojkom na vlasti