Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To pitajte Zorana Galica koji se za vrijeme mandata u Granocnoj policiji bavio pustanjem migranata da ulaze u BiH i cuvanjem granica Hrvatske da ne izlaze dalje.
Zatvoriti granicu!
clan sam humanitarne org. zaustavlja nas granicna na pljesavici , izlaze iz dzipa i sve i jedan imaju naglasak. Sva granicna u bihacu su hrvati , čuvaju i krse migise da ne prelaze , ako i predju tamo ih cekaju drugi.
Isto tako treba postupati u BiH samo ih proslijedi na zapadnu granicu i pokazi kuda im je najlakše proći dalje
Pa iskupite ove migrante koji su vec u BiH i prosljedite ih skupa sa ovim koje vracate.
Treba ih naseliti u Laktaše i zapadni Mostar
trebamo i mi ovako pomagat im da se prebace u hrvatsku
Ne branim Srbiju daleko bilo ali ako Srbija pusta mi ne trebamo dati. Neko ce reci pusta ih rs. Pa jednostavna je racunica. Ne mogu migranti u Bijeljinu i Siroki ne moze ni u Sarajevo i Tuzlu. Ali nasim pojedinim i odgovara da braca dodju. Vidite vi da nasi velicaju i Hamas i Hezbolah i Gazu i Liban i hute i ujgure. Sve samo ne znaju braniti svojr dostojanstvo i bolji zivot nase djece u BIH da ne idu vise u insotranstvo.
Nemamo granice na entitetskim linijama. Ko ce spriječiti 80 migranata da udju u Federaciju? Moraš de facto napraviti granice na entitetima sto bi srbi jedva dočekali
Stat ce pusstanje kad ih kod Dodika budu smjesstali.
U Bosni niko ništa ne radi...
Zahtjevate neometan prolaz tih miganata jer eto neko je rekao da je to njihovo pravo i sta sad ocekujete da ih srbi na silu drze. Oni nece tamo d ostanu ni da ih se moli a i kad bi pokusali to zaustaviti kao sto bi trebalo...bilo bi vidi sta rade jadnim migrantima. Eto hrvati ne daju pa isti ovaj klix nema sta ne pise o nehumanim odnosima....daj odlucite se vise jesteli za to da pice kako im se digne ili da se na silu zaustavljaju ne samo u BiH i Srbiji nego na svim granicama...
Imamo.li mi.koga na granici
Imamo srbe koje pustaju te iste ;)
OS nam je ko libanonski
Dobro jutro Kolumbo
Dobro jutro Kolumbo. Pa to rade ima 10 godina. A istasta narod rs-a jer vucic tako naredio
Granicarima u BiH treba prestati isplacivati plate.
Bolje ukinuti graničnu i vratiti kako je nekad bilo, svako svoju graničnu policiju i cao