Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korektnije je prijaviti se kao politicar sa posteno zavrsenom srednjom skolom, nego imati Dr i, MR, BA, a u stvari nemas nista. Ovim se urusava sistem. Tito bio bravar, a bio cijenjen i priznat na cijelom Svijetu, ali nije imao problem da angazuje strucnjaka za odredjenu oblast. Zbog toga smo i imali industrijski i naucni progres 45 godina, sto je sada na nivou naucne fantastike.
Najrealniji komentar kojeg sam pročitao u zadnje vrijeme!
Da nije bilo ovih fakulteta ne bi imali pola političara i funkcionera koji bi sa diplomama opet ovih fakulteta zaposlili žene, svastike, ljubavnice, rođake ili uzeli kovertu za posao.
Red je malo i po Federaciji da se fakulteti pročešljaju.
bilo je i vrijeme,diplome se godinama kupuju kao na pijaci i takav kadar nam drzavu vodi
Kad će na red doći fakulteti na Kobiljači i Kiseljaku
Sta je sa diplomama iz Goražda??? To su zataskali a?
Zbog ovakvih na losem glasu su i dobri privatni fakulteti. Ali prvo bi trebalo sa procesuiranjem onih koji su kupili diplome na drzavnim fakultetima njih je puno vise.
Mora se formirati državna komisija od ugkednih doktora nauka ,akademika ,profesora da izvrše ilustraciju svih diploma sa privatnih fakulteta . Ki ne položi državni ispit , diploma mu nije validna. Sve ostalo je pokušaj
manite suplje da nije njih nebi nam ko imo drzavu vodit upravljat zdravstvom pa imamo magistara doktora nauka raznih profila profesora i ostalih visoko obrazovanih vise nego Amerika. Izgleda da smo stvarno pametni sve prof mr dr ovo ono
Treba obustaviti ove istrage. Ostaćemo bez stručnjaka.
Ja aktuelno znam osobe što studiraju u Travniku, ništa ne uče a profesori ih guraju da nemogu propasti. Mislim na ove što subotu i nedjelju idu ko fol na faks. Dobiće diplomu a nisu ni 3 stranice pročitali. Budućnost nam je sjajna.
I što je najgore, svi zaposleni u državnim institucijama, pa čak i kod privatnika.
Jaooo....Poslovni inzinjering i menadment. Onaj koji se upisao, ne zna ovo znaci ali bitno, da je neki mega-giga naziv
Najveća šupljologija.
Precesljajte Univerzitet u Sarajevu pogotovo u ratnim godinama naci cete duplo vise krivotvorenih. Narocito u javnim ustanovama ja sta ih je tamo koje svi znaju to nije za vjerovati niti je normalno da i danas rade.
Više su nam štete ovi nanijeli nego godina dana rata...
De,niste trebali
A sta je s osobama koje su kupile diplomu? To nikom ništa, pustili u promet i uzeo kome je trebalo i sad ka hapsi
A Travnik Kiseljak ,Gorazde gdje usput i nemaju dozvolu za rad itd