Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj al padaju gagahhahagaga
Bakiiireeee...hohohohoooo
ima i u drugim strankama lopova i kriminalaca ali SDA je leglo korupcije..kriminala..prevare i nepotizma...sve najgore što postoji kod Bošnjaka skupilo se u SDA počev od Alijinog mamlaza pa dalje...
Šta bi sa Hamedom ko ga je popravio malo ga namlatili ne dolazi više na posao.
Uskoro će pasti za Hranjen
I onaj Adnan Dizdarević iz Euro-Asfalta lopov namješta kad se trebaš zaposliti.
Ciji je sad sud i tuzilastvo? Zna se da je on sda. Kako sad sda naredjuje kao sto kazu u slucaju fude da je sda naredila njegovo hapsenje???
Ovo je samo vrh ledenog brijega
Ja kontao za tunel Hranjen( 70 milona KM), a ono neka sica oko studenata 600 000KM
Brise mu se obavljeni hadz
Ja bi mu sudio zbog kasnjenja radova na svakom mogucem tender, propast sa tunelom Hranjen da i ne spominjem
Nemojte da vas čuti... za direktore mimistre se imenuju samo lopovsku,bahate i kriminalne face. Ovaj odgovara u sva 3 navedena profila. Razlog optužnice -okurazio se i nije davao tal. Poslije godina hapsenja zaboravio da ga je neko doveo tu a on se zanjep kontajuci da je pametan
I neka kradu kad MI sutimo neka tako nam i treba nismo za boljeg.
Sad treba i njegove podizvođače koji dugo rade sa njim. Garantujem da i oni mute
Ma jašta. Ucijenivačka firma.
Zaboravio uplatiti sergiju u sda isto kao i Uzunović
Bože koliko su neki ljudi gladni. Uzimaju na Tender ima, probijaju rokove, dodatno im se uplate milioni i de još negdje završni. Sramota od ljudi.
Ja levata! Ovo treba zatvoriti na djevičanska ostrva da tamo okajava grijehe!