Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klosarcina sjebo mcd u bih
Kokainska faca. Kupujte narode Bash burger za 18 maraka meni, valja kokain obezbijediti. Plus je katastrofa
Milioni su u pitanju a ne pisljivih 100.000KM
Čekaj još da se McDonalds prikači.
gledaj face da povratis.Ovo muslimancina koja ide na đumu hahaha
Posebna optuznica za unistavanje McDonaldsa u BiH i dodatno narusavanje ugleda drzave u ocima investitora
Pa ni ovdsje nema SDA botova, zahiragicevih internet cakijasa...nije li malo cudno da na bilo koji clanak koji nema veze sa SDA odjednom 60 profila koji samo pljuju po istoj matrici trojka, dinokio, prodali drzavu, forto, komunisti, pe der!,300 lajkova i 200 komentara...a kad je u pitanju SDA kriminal jedva 50 komentar, a niti rijeci daje takav kriminal bacio drzavu na koljena..
Koliko se čovjek nakrao, ovo je za njega sitnica. Dezertirao, cijeli rat proveo u Sloveniji, kada se vratio poslije rata dati mu svi resursi u F BIH da upravlja sa njima. Od vojnih stanova, poslovnih prostora, državnog zemljišta i druge imovine, napravio je carstvo. Jedina pravda je da mu se oduzme kompletna imovina stečena koju je uzurpirao od države.
BASH to
kad zgadija dobije guzovace bez ikakve zaradjene marke i hoce da se siri biznisom..... samo kod nas ima da na guzovacama ljudi prave imperije bez zaradjene marke.
Oduzeti i još nalemati.
po faci mu se vidi ko je
uzmes 100k amnestiras za milione, i svi sretni.
Lik pokrao desetine miliona i vi ga teretite za smrdljivih 100.000, pa jel vas sramota. Ako je to vas maximum, treba vas ugasit.
Cuj 100.000... covjek je maznuo milione.
Na faci mu se vidi da je pošten...
Kakvih ba crnih 100 000 pa to je baksis