Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace Niksic poznat kao osoba koja drzi do svoje rijeci
Mislis kao Zahiragic?
Pa vec su mu takvi u Vladi FBiH. Očekivali promjene, dobili probleme
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niksic je čovjek bez kredibiliteta
Ono kao kad je miš prepao slona
FGR + 2 UZP-a likuju jer Marfi, Satler i Šmitler igraju na njihovu fashisticku kartu - pa im sada HDZ dneluje kao gospodska stranka iako im u mnogo čemu ni Cosa Nostra nije ravna.
Još jedan u nizu kriminalaca na mjestu načelnika, sve sam ološa i kriminal Načelnici Ilidža,Stari Grad , Maglaja nebitno koja stranka , a ovdje svi iz različitih stranki znači svi su isti goli OLOŠ
U BiH je inace poznato da je funkcija bitnija od Drzave . Prvo funkcija a Drzava ce da bude ako bude . Kada ce se jednom poceti raditi za BiH da imamo svi korist a ne da Drzava radi samo za funkcionere i njihove fotelje . Pa dokle je to moguce .
Traktor se preziva Motokultivator.
Raspad sistema u sdpu
Njiva neće tražiti ostavku od kriminalnog načelnika iz SDP-a.. Radna grupa za izmjenu Izbornog zakona koju su formirali Dodik, Čović i servilni i snishodljivi Nikšić, te grupa koja konačno treba dovršiti etničku podjelu države Bosne i Hercegovine, i koja će to učiniti izmjenama Izbornog zakona koje će definitivno isporučiti i zadnje ostatke suvereniteta države Bosne i Hercegovine Zagrebu i Beogradu. Ne postoji ni minimum sumnje u namjere ove antidržavne političke koalicije.
Ovo krme je i unistilo SDP ZDK
Ovo ga tuzili POSTENI clanovi OIK Maglaj....🤪Ma odmah ga nabij nogom Niksicu da mi je babo rodjeni...jednom i opet ce...tako da
Šta ste napali odmah, kad je Fadil osuđen niste tako pisali. Sve govori gdje pripadate
Trenutbo samo ima razumijevanja ZA SNSD I HDZ ZNACI OVOM JE CA !!!
Čitaj između redova: Dok on ovako kaže: "Nek od mene krene" ako se podigne optužnica, znači da on kontroliše optužnice. Dakle on upravlja ovim specijalnim i selektivnim privođenjem Bošnjaka. A jesmo ba ispali papci da nam Nerko vodi državu.
Moja braća su pripadnici vojske RS i HVO-a a ne ovi kratkih pantalona i sa bradama...
Kad će optužnica protiv Konakovića,i hapšenje sa lisicama?!😎🤔🤔🤔 Ili ćemo morati čekati do poslije izbora😎🤔🤔🤔
Biće smijenjen a ne kao Fadil.
Podržavam Nermina Nikšića,bravo majstore!! Kako je krenulo izgleda da će biti stranka jednog lica,ostati će sam u SDPu😎🤔🤣🤣🤣