Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda kao da ima 60, sto ti je u zdravom tijelu bolestan duh...
Krmetina se zdere, a tijelo stari.
9 Januara svake godine se vrlo javno slavi cjelokupan projekat koji je presuđen na međunarodnom sudu a samim tim se slave vođe tog projekta koji su takođe presuđeni na tom sudu za ratne zločine i to sve jasno izaziva netrpeljivost pa nikom ništa... što bi onda neki mali Vojin fasovao pored toga? malo da narod pozabavi valjda
Znaci ratovi doveli do raseljavanje uništenje naroda ekonomije ..svi zajedno idemo da radimo u Njemačku..a lik u propaloj opštini koja nema više bus linije i dalje podržava zločine..
bolest... bolest ne bira.
😂😂😂 baš tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
48 a izgleda kao 68 od 🐷🐷🐷🐷
48 a izgleda kao 68 od 🐷🐷🐷🐷
Nista bez 10 godina zatvora
Kakva ba optuznica! Dobija na kraju stipendiju da studira u Svesrpskim zemljama!
Nek budu mile I aco dronovi ubice
Krmak u dvoristu!!!!
Posro ga on
Čuj ima 48 godina. Izgleda ko da mu je 68
Ja licno vjerujem da su vecinu ljudi u srebrenici pobili Ameri I Britanci da bi ljude bosne drzali zavadzenim. I njemcima je oprosten Ausvic nako 30 godina,a sad njemci otvoreno podrzavaju genocid Nad djecom gaze. Ako je zapadnjak pogotovo Amerikanac ja nevjerujem nist
Nema niko nikome prava zabraniti koga ce velicati,jednim ljudima Ratni zlocinac drugima heroj. A ako ce mo Zenevi Amerikancima Koji tvrde da nema ratnog zlocina u Gazi Onda I'm se nemoze nista vjerovati. U Britaniji su procurili papiri da Su Britanci znali sta ce se desiti u Srebrenici godinu prije dogadzaja. Ja licno nevjerujem nista ako je Amerikanac ili iko iz EU umjesan.
Samo deri sve koji prave probme i krše zakon.
Oko nas se svi naoruzavaju ,svi se spremaju za nesto! Nesto se desava?Samo Bosnjo ispija kafe i tabiri ''ne jedinstveno bosnjacko politikanstvo''. Kazu mu mirno spavaj bosnjo i ne sikiraj. Nadam se da ima pametni glava da vide sta se desava i motre i ne spavaju i da su spemni za nedaj boze jer oni sto su nas istrebljivali tri put su spremni i za cetvrti put! Probudite se, ne spavajte i kamen je budan.
U pelene srao još stotinu godina.
A sadržaj pelena ručak mu bio!
Sada ce selotep zamjeniti vazelin hahahahahahahahah
👍