Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosli put 50 000 jer narod bio naivan i puno mu vjerovao. Ove godine nece ni pola od toga.
Ovaj put "profesore" Hadzikadic, zmiju ga loma
prvi počeo, i završio. da se nije SDA priklonio, nebi tako zavrsio
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Veliko razočarenje, od odlične priče stigao do mahalske politike i svog ustoličenja
IMA LI IKO SA POLA GRAMA MOZGA, KO NE MOZE DA SHVATI DA JE OVAJ HADZIKADIC BAKIROV IGRAC. IDE U TRKU ZA PREDSJEDNISTVO IAKO I DIJETE OD 5 GODINA ZNA DA NEMA NIKAKVE SANSE. A IDE IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA, DA ODVUCE GLASOVE OPOZICIJI. OPOZICIJA, KOJA ISKRENO HOCE DA SE BORI PROTIV BAKIRA, TREBA STO PRIJE DA ISTAKNE SVOG KANDIDATA, JER CE BAKIROVI IGRACI SAD KRENUTI DA IZLECU. A VIDICETE NA BAKIROVOJ TAKOZVANOJ DESNOJ STRANI NECE BITI NIKOG, SVI CE MU SE SKLONITI. HADZIKADICU, GHOVNO JEDNO PRODANO.
Svirač Qrtzu ko i svi alternativci kriminalnoj SDA nema ovde politicara kalibra npr Nijaz Durakovic ili Adil Zulfikarpasic da svojim vezama u diplomatskom svijetu uradi pravu stvar. Realno trebamo sebi priznati da smo vise nepismen nego polupismen narod.
…ovaj mirso hadzikadic je bot bakira, smece koje izvarao narod i ljude…
Hahahahahahaha opet ovaj
Prvi i jedini pravi kandidat, sretno!
narode slobodno glasajte za pare za šljunak..za pijesak...za put...sve vam dodje na isto...govna kako odluce tako i urade....iskoristite bar nesto...bolje ista nego nista
E Neka vam je Bakir bolji od Miesada :(
Sda igrač
SDA igrač i prošlih kao i ovih izbira, igra za Bakira.
ovaj je tu da razvuce i razbije glasacko tijelo kako bi el bake pobjedio
nek se kandiduje ko hoce al obavezno uvest 2 kruga glasanja pa ona vise nema niko da pobjedi sa 200 glasova
realno osim Bakirovih čmarnih parazita neka svi ostali razmisle i glasaju za Hadžikadića trojka je neozbiljna po ovom pitanju i več je trebala izbaciti zajedničkog kandidata ali nije. Nikšič nije kapacitet za Predsjedništvo, Zvizdič neće dobiti podršku SDP a o Konakoviču da i ne govorimo. ostaje eventualno Silajdžić koji je u godinama i nije opcija za borbu koja nam predstoji i onda Bakir ili Hadžikadić valjda je jasno svakom ko ima 2 grama mozga za koga treba glasati
Kreni i idi u tri pi ma, budalo !
Još jedan koji će godinama biti na hrvači građana.
Ovaj ce zavrsiti k’o Radoncic, na nivou statisticke greske! Bili zivi pa vidjeli…
A baš sam se pitao gdje je ovaj cijelo vrijeme.
Veliko razočarenje, a imao sam tolike nade u ovog čovjeka. Nije pokazao apsulutno ništa. 2 godine nešto po Facebooku održaje live-ove a konkretne akcije ama baš nikakve. Čovjek tog kalibra, tog renomea, očekivao sam programe, kontakte, konkretne akcije, incijative a ono na kraju ništa. Neće moći ovaj put profesore!
Jedino za ovog covjeka vrijedi glasati, ne znam kako ste i njemu uspjeli pronaci manu