Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Sead Dramalija je bio uhapsen i 2020 godine zbog istog, i sad opet uhapsen hahahaha
kad moze direktor svih policija kupovat diplome i biti sef svih dilera...pa mogu i njegovi podredjeni uzimat mito...dug je radni dan....valja skupit para za buregdjinice cevabdjinice kafice i kladionice...da prije prodje radno vrijeme...
Kerovi jadni koji drogu prodaju bez imalo Ljudskosti u sebi izivljavaju se na omladini Djecu im hebem...Kakav ti Gmaz moras biti da maltletiras nekoga bez Ikakvog Razloga? Cast Izuzecima i Postovanje za Dobre Policajce.
Kerovi
Otkaz
Dobro je popravljanje drustva preko par metara drva i cenera za -nepisanje kazne, dok god pravna drzava popravlja i veca, protupravna sticanja imovine, ali ako se u jednom drustvu pravicnost temelji samo na drvima i cenerima, nastat ce drustvo u kojem ce i posteni ljudi posezati za protupravnom sjecom drva i primanjem dvije kovanice od 5KM!
Lovite policajce koji uzmu 10-20 maraka. ostavite se njih, uhvatite se krupih riba. Nisu obični policajci problem.
To sto je neko optuzen ne znaci nista. Dok se ne dokaze da je kriv i to pravosnaznom sudskom odlukom, do tada je nevin i ne moze mu se stavljati na teret da je nesto uradio. Kada se sa ovim pozabave malo ozbiljniji advokati, mediji ce debelo placati plasiranje ovakvih informacija i imena i prezimena optuzenih.
Nek je pravo i po zakonu pa makar sve propalo.
Samo 4?
Samo hapsi mamu im
nista cudno , njihovo glavno zanimanje je voznja u sluzbenim autima sa kafe na kafu i slikanje za instagram ! NISU ZNALI STA CE OD ZIVOTA I DAJ U POLICIJU PREKO STELE DOBRA IM PLATA !
Strašno je da kriminalcima stavljate inicijale kad objavljujete informacije a optuženim policajcima puno ime i prezime. Sramota.
vidi se po prezimenima da su sve rodjene sarajlije.
Ovo je sramota. I onda se pitaju zasto im ne vjerujemo
A gdje nam je Fudo jutros, kako on stoji sa darovima.
dimitrie sine mitre ocami