Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Njemačkoj djeci se kao igračke kupuju bageri, dizalice, polciska auta, ambulantna auta, mini kuhinje, mini dječiji alati lopte,reketi.... Sve dok se kod nas djeci kupuju pištolji, mitraljezi, petarde, sablje nema nam napretka. Djeca nisu kriva, krivi su nepismeni roditelji.
Zasto djeci uopste kupovati igracke-oruzje?! Ima li sta bolje i pametnije?
Ma ovo sve prelazi preko granice ko u sale...a ja narucim 2,3 suplementa iz EU UVIJEK otvore paket jer naplate 8.5km, a trebali bi otvarati samo ako na nesto sumnjaju, ili slučajno. Kaze onaj lik sto otvara "morajuu jaranee, zamisli ti tako narucis a ono 50 telefona unutra..." e jestt...
Nista to ne moze Saši Matiću
Laseri NISU za djecu!
Sta jeste, tik tok?
Ni tik tok
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kasno, eno moj mali baku nepokretnu ciljao u oči. I oduzmem mu.