Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam glasače SDA koji brane Fadila i vladu FBiH koja nije mrdnula qrccem osim kad treba ukrasti da se organizuju i gase požar jer nam ne trebaju kanaderi ni moderna vatrogasna oprema... Usput probajte i proučiti šta jer ste vi jedini pravi Bošnjaci muslimani
Trojka sta god da je uradila uradila je za 5 6 god koliko je na vlasti dakle nisu ni 5% pokrali i zla uradili gradjanima koliko je SDA za kontinuiranih 30 godina...
Aj ne seri botino... Jel trojka vlada Bosnom od rata do danas pa su sve oni razhebali ??? Hmmm ili je to bio možda SDA ??? Civilna zaštita je na federalnom nivou a tu je glavni i odgovorni FOOODIL respirator i njegovi partneri SDA/HDZ. A trojka sve i da su se zadužili nešto se gradi, renovira što koriste građani, dali su porodiljama, djeci za vrtiće i udžbenike. Ko glasa za SDA taj želi da ova zemlja nastavi ići u nazad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek sad Fadil nosi kante vode da gasi ove pozare Svake godine ista prica, razmislja li iko o steti koju ostavljamo na nase sume?
Saće Bake jennu kišnu dovu uputiti zajedno sa svojim satelitima iz IZa....
Ovo se samo ne može zapaliti, ovo neko potpali. Moraju se pooštriti zakoni za ove požare, to je postalo nepodnošljivo svake godine. Jedina mjerodavna kazna za ovo je doživotna robija...
Ruka mu izgorila da Bog da ko god je zapalio. Idiot
Hocel dodik dat ELIOPTERA, covjek rezerviso DRZAVNI ELIOPTER ZA PRIVATNE RODJENDANE. Izgori sve i drzava i ljudi a MAJMUN neda. Veceg rokonje u zivotu od DODIKA nisa VIDJO. Znam da dodik nije tema ali toliki rasist na takvom polozaju je zaista puno stete napravio. To nema etike ni zehru, samo roka po svom i folira da je narodni roker.
Ovo samo može Alija Sulejmanović riješiti
Ne ugasi ovo niko
NEKO JE N A M J E R N O OVO URADIO
Ne treba ih ni pitati. Komadant jedinice napravi plan, načelnik ga odobri, uradi se naredjenje i ide na zadatak. Ovo je glupost da treba predsjednička odluka svaki put. Ta nije ovo norbeno djelovanje već rutinski let po potrebi.
Jah. Suho. A zna li se ko upali vatru ili je vjetar donese iz Šibenika? Čuva li iko te šume? Prati li ko se kreće tim šumskim i drugim putevima? Vodi li se računa gdje se baca stakleni otpad? Istražuje li iko nakon požara uzrok?
Zanimljivo. Prije toga clanak kako nema kanadera sad pozar.
Suh teren,puše jugo i upaljać!
bolje onda da izvozimo šumu i pelet, bolje prodat nego vako da izgori u požaru
Ma ja ba...unisti stoka sve...nedo Bog ugasiti vatru poslije rostilja,mora cik pravo u travu...
Sad ce fadilovi respiratori ovi mislim kanaderi
Znaci i taj dio sume ode u pm, cijeli prenj su spalili lopovi i drvo kradice sad je red dosao na Borke i Boracko jezero, netrebalo vam, fujjj