Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA SACEKAJTE MALO JOS SE NIJE NI OSUSIO HELIKOPTER VI TRAZITE OPET DA GASI POZARE.A NADLEZNI IMAJU SAD OBAVEZA OKO IZBORA SMISLJAJU KAKO NAROD OPET GUZ.T SLEDECE 4 GOD.NIJE NJIHOVO UGROZENO NISTA DA JESTE VIDILI BI KAKO SE MOZE SVE.
Nemojte ga dizati života vam. Pokušajte sve ostalo prvo
eka teska zima na Istoku napacene druave,,,,nista novo,,,a saraj bosna trosi na parade i uhljebe
Jel' se osušio onaj Helezov helikopter ?
Samo o evakuaciji razmišljate,drugo ništa nemate na umu. Mještani mole već 7 dana da se pomogne u sprečavanju katastrofe. Sad bi opet da ih raselite? Opet da ostave svoje domove,stoku....i opet da ostanu bez ičega? A onda će poslije svega da vam budu puna usta Srebrenice i kako ste vi pomogli. Sram da vas bude
Samo da zaroni i uzme vodu, eto njega, a pilot u ronilackom odijelu...
Bekane, ovaj put dobro vidite gdje momke i helikopter saljete, da ne bude da niko nije kriv, a udarili na dalekovode
Neka narod spremi lampe i šibice za svaki slučaj ranije smrkava ko i svake godine u septembru.