Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani bi da vrijeđaju, pljuju, a onda kad zatreba njima aj kuku pomažite. Ne ide to tako drugari. Prvo se grade dobri odnosi, a onda se može računati na pomoć.
isto vazi i obrnuto.samo muslimanini nikog ne pljuju kao vi
karisiknn Vjeruj niko ne priča o vama sve do momenta kada vi nešto ne počnete raditi kako bi oslabili RS. Vi nas ne interesujete, radite šta hoćete, vama se politika zasniva kako uništiti RS i ovladati čitavom BIH.
Na djelu neba koji kontrolira HRHB dozvoljeni su letovi hrvatskih zrakoplova. Požari se uspješno gase. Dalje. Trokutistanu će HR vjerovatno opet pomoći, kao i svaki put do sada, mada znamo da su nezahvalni. Opet će izmislit uzp i nekakvu hagresiju. Spasi sirotu na svoju sramotu.
Možda ove povorke poslati, i jednu i drugu. Bentače na rame i pokazati svoja prava i obaveze
Dovoljan je samo jedan poziv iz predsjednistva prema Zagrebu i sve rijeseno,kanaderi dolaze,ali tko od njih to ima obraza da zovne,ma obraza nemaju nego muda da stisnu i zovnu,e nek sada vide sto znaci dibar i vrijedan te sposoban susjed i prijatelj,a vi ste sve ti izgubili lazima mantrama,mrznjom i svi i svacim,..
BOOOOOOOKIIIRREEEE, NOOOOOORUUUUD ZNUUUUUUUU
ugasice se cekajte 26. dolazi sveti poslanik erdo
U Mostaru je građevinska mafija osigurala grad od požara, nema drveta, nema se šta ni zapaliti. Uskoro će krenuti i osiguravanje okolice.
Hrvat uz Hrvata bravo
SUNCOKRETI SE IGRAJU POLITIKE SA VATROM. KOJI LUĐACI?
Bakiregledaj šta ste kroz plate i pljačkanje pojeli i pokrali helikoptera i kanadera mogli su većinski bošnjački kantoni imati svaki po deset komada za gašenje požara.Dabogda se ruka osušhila svakom onom ko zaokruži na izborima za stranku koja je uništila bošnjački narod koliko i Karadžićevi čethnici i Bobanove ustašhe..Jebhem li vam krvavu majku lopovsku..
A čuješ... za fadilove respiratore mogli ste kupit 5 air traktora pa sad ne bi kukali
Za ovo nije kriv Dodik, nego Komsic i Dzaferovic, Naredite vojci da pomogne u gasenju pozara, a ne da se izlezava po kasarnama
BiH jos nije nabavila Kanader ili barem dva Air traktora za gasenje pozara a obzirom na bogatu prirodu to je itekako potrebno. Uistinu ne znam sta se ceka, bitno da se ima za neispravne respiratore i sl lopovluke.
...a jes ih lijepo vidit...naletiche 5-6 puta...ugasiche i odoche na drugu lokaciju....zaobidjoche jablanicu
....i joch gase rvatskom vodom..kuchech ljepche
Eto Covke kolko de Dodo voli,neda helikopter ...zao mi ljudi i njihovih dobara Allahami...