Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao za sve što se dešava u Bihaću i Krajini sarajlije boli k....., daleko od oka daleko od srca što bi naš narod rekao, u Bihać i Krajinu se samo dolazi po novac i glasove za razno razne nivoe vlasti a kad nama treba pomoć sarajlije nam pošalju migrante, tako će i sada biti, dok se gospoda u vlasti u sarajevu pokrene ovi će napraviti i pustiti u rad hidrocentralu ... SRAMOTA ....
Gledaj ove ravaku
Ima tu jedan problem, naime izvor Une je na području Hrvatske, gradi se na području Hrvatske a izvor Une u Hrvatskoj nije park prirode a kamoli nacionalni park, tako da se bojim da se ponovo diže puno galame nakon koje neće biti ništa, osim možda malo struje.
Pa i samo polovina Une je u nacionalnom parku....lijeva obala je Hrvatska.
Procitaj potpisanu Konvenciju koju ministarka spominje, pa ces vidjeti da se ovo ne smije raditi na ovaj nacin.
zasto se ovako srcano ne borite protiv deponije za atomski otpad?
Cuj Nasihe, koja je samo *lo!! Kad je *ljuvati sto je drugi narod kriv tu ste prvi, a kad treba ufatiti se za nos za svoje licne greske, sta ste dozvolili ti i tvoje ministarstvo onda si nevinasce, Vama vise nikad moj glas, *azovi! Gori ste od zeleni termita i crveni kmera, sa njima znas na cemu si.
suplji smo kao svajcarski sir politicari nula bodova
Ima gotivna poljana za državnu deponiju pokraj granice i rijeke Korane što ide do Plitvica. Mislim, ne bi mi palo na pamet, mada opet.