Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što će napuštati , naši glupi državljani kao i ostali glupi Balkanci vole da ratuju , da se ubijaju . Eto im prilike za ispoljavanje kompleksa.
Posaljite ih doma,,,,ako ne odu ,ne gine Azerima 23% teritorija
Ja samo sto je u FBiH 7 od 10 kantona vecinsko bosnjacko i plus Brcko. To je skoro 40% teritorija ali vi svrsavate na 23% jer ne zelite priznati poraz :).
U pravu si mudonja nije 23% nego 18.7% dobro si čuo osamest zarez sedam posto. Uzmi kartu malo crtaj sve će ti se samo kazat kome koliko i kako to. pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imal kakvih djihadista da odlete
ja bih na more tamo amo se ikako moze
Ode Bošnjo opet u rat pa će plakati i moliti da ga se vrati u bosnu kad zagusti tamo
Zar ne znaju sami da treba napustiti ratno podrucje
odose ljiljani tamo uskoro, iz ISILa i Azer
Jesi li prirodno glup ili treniras?
Obezbjeđene su karte za oba BH državljana u Azerbejdžanu i Armeniji
Vidjecete ovako ce prica za kosovo zavrsit za deset dvadeset godina,samo dok servi skontaju da su izvarani i slagani..
ako su pametni vec su spakovali kofere i krenuli kuci.....
bas cu ja otic sad tamo dok se ratuje to pricajte vehabijama i isilovcima, a ne normalnim ljudima
Bas evo razmisljam kako bi trebalo mobilizaciju uvesti da se pomogne braći muslimanima, kad ono tjeraju nas otamo. Na nivou smo kao nacija, kroz ovakvu se to poruku najbolje vidi!
Vidjecete za deste ,dvadeste godina,kad servi skontaju da su izvarni za kosovo od strane svih,da sto im je obeceno za uzvrat nisu dobili nista,ce se desit ovo isto sto se danas desava za pokrajinu nagorno-karabah.
Podrska Armeniji
Vidi oni ih zovu da se vracaju, asigurno se vec naveliko spremaju dobrovoljci da idu da ratuju sto na strnu pravoslvnih armena,to na stranu azera "brace". Zar nije tako bilo sa sirijom,libaijim itd.
Nemoj te zbunjivati ljude. A Bakekake stao na stranu svoje brkate brace. Ko ima favorita, I nije mu mrsko da puca, stavise ima potrebu, neka slobodno ostane. Dobit ce I zahvalnicu od Baketa I njegovog babuke Erdogana. Isto mislim I za drugu stranu.