Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka im čast za kafić a što se tiče nas ljudskog smeća ovo sve kaže o nama kakvi smo dok se jedan ovakav human objekat zaobilazi. Neka pomozi.ba napravi humanitarni broj pa da i mi ostali van Tuzle možemo “popiti kafu” tamo.
puna podrska da zivim u TZ popio bi svaki dan tamo kafu
Takodjer. Ovo je zaista lijepo, a gledam taj kafic odmah pored pun ljudi, sta im fali isto sjediti na terasi ovoga kafica? isto pricaju, neovisno o lokaciji. Narod je cudan.
Saša je munja
Svaka cast.
Sevap je otići. Zabranite komentare Klix, kad komentatori nemaju ništa pozitivno reći nego samo po negativi. Svaka čast za kafić, respect.
da bar u sarajevu ima ovakav kafic...svaki dan bih tu navratio...ovdje su popularni turbo folk narko dileri...koji drze ugostiteljske objekte...a uhljebljeni su honorarno u policijskim agencijama...
kad hocu da ucestvujem u humanitaroj akciji onda uplatim ili udijelim gdje zelim. kad hocu da odmorim, popijem kafu, druzim se sa nekim, onda trazim lijep kafic gdje se osjecam ugodno. izvinite, ali ovaj kafic nije lijep, ostao je u davnom nekom vremenu. ne mozes poslovanje zasnovat na humanitarnom radu i to je to. daj malo samo atmosfere, nije toliko tesko, nikakva mega ulaganja i novi namjestaj.
Ok humanitarac
Svi dijele ovo misljenje, zato je kafic i prazan. Bezveze udaraju negativan vote na tvoj komentar a sve je jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)