Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo. Ovo je super za pocetak. Jos skontajte program redovnog placanja dodatno i eto nam buducnost
Po 500 km trebas davati do 18 godina,pa ces vidjeti djece
Jel neko ima problem da udje na aplikaciju? Nece da mi otvori, pokusavam vec pola sata..
Sacekaj koji dan. Tek se usvojilo
Hillda Humic like this. Štancaj HildO
Drugi put me brisu a nikog nisam vrijedjao, samo zelim dopunu da ce moj unuk rodjen u septembru 2023, do augusta 2024.godine ukupno dobiti nesto malo manje od 15.000KM. Mislim da je to solidna suma cak i za neke zemlje EU. Bravo Trojka! Siempre Trojka! Vamos!
PUNO BOLJE BI BILO DA I FBIH ISPLAĆUJE 12 MJESECI PO 1000 KM.TO BI BIO PUN POGODAK ZA PORAST NATALITETA (KANTON 1300 I FBIH 1000)=2300
Ovi se samo bave porodiljama i tramvajskom prugom,ko da vise niko ne postoji,propadosmo u svim ostalim segmentima,skupoca,poskupljenja,plate,penzije ,RVI, to ih ne zanima.Cao u oktobru akB,samo nemoj da se SDA nada,samo novi nace se neko ,mjenjamo dok ne pokrepamo,pa sta bude,nemamo sta izgubit.
Koji su ovo djilkosi, pare koje su trebali dati omladini za stambeno zbrinjavanje mladih, preusmjerili porodiljama i kao ono vidi kako se bore za mladi narastaj. Koja su ovo djubrad.....
Pomazete li ikako druge kategorije ili samo jedne populisti ????!
jaki para
Ovo sad treba da opravda vase glasanje za vukoju, ma mrs klosaru
Heb.te se :D
Treba se jabavat planski, kad je izborna godina da dobijes dijete, da ga ne dobijas bezveze kad nema izbora
Jadna tvoja majka Nermine sta rodi,njoj bi trebalo dati odstetu😂🤯
jake pomoći....doduše Bošnjaci se teško mogu pohvaliti nekom pameti pa će nasjesti i na ovaj predizborni blef i fukarsku,jednokratnu pomoć.