Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prokleta svaka marka koja se meni odbije za vaše potrebe
bravo, parada nam je potrebna sve dok postoje zli i zlonamjerni komentari protiv parade i LGBT osoba 👍🏳️‍🌈🌈👨‍👨‍👦👩‍👩‍👦
Ja svoje ne halalim
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pa nek malo prosetaju Banja Lukom i Medjugorjem
bravo, parada nam je potrebna sve dok postoje zli i zlonamjerni komentari protiv parade i LGBT osoba 👍🏳️‍🌈🌈👨‍👨‍👦👩‍👩‍👦 mozete se jedan dan strpit zbog nasih sugradjana koji se bore za osnovna ljudska prava ne mora se svaki dan cuclat kafa u centru.
Zadnja će biti kad blentavi narod nebude birao one koji ovo omogućuju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa sto ne obezbjediti merhametlije za policiju hranu koja vas čuva besplatno… nego ističete hitnu pomoc koju morate platiti stoko nastrana
Ja se odričem svakog ko na bilo koji način podrži ove pogani. Sve što ode od mojih sredstava za njih, neću nikada oprostiti. Oni ubijaju ovaj narod, zatvaraju Sarajevo zbog svojih prljavština. Zlo, oni su zlo. Nikada dozvoliti, nikada prihvatiti
Ove god treba kontra protest organizovati
Ljudima ne smeta korteo navijaca (citaj klosara, dilera, huligana) svaki derbi, a smeta im povorka ponosa, odnosno nesto sto je toliko zastupljeno otkad je ljudskog zivota, a uveliko diskriminirano i odbaceno zato sto ne ide uz dlaku moralnim vrijednostima mase.
hoce l biti parada u BL ili Lištici, ili samo Sarajevo yebete iz godine u godinu?
Ma mozete paradirat koliko hocete ali to mi nikad necemo prihvatit kao normalno. Jos vise podsticete mrznju i gadjenje. jadni vi kad vas policija mora stiti to sve govori sta raja misli o vama.
Biti protiv parade nije isto sto biti i protiv LGBT-a. Nema potrebe da se paradira jer se za to izdvajaju novci koji se mogu iskoristiti u mnogo bolje svrhe. Ja sam protiv parada i blokada grada ali nisam lrotiv LGBT osoba jer neka svako radi sto mu volja dok mene ne dira.
Poduplajte ove godine pare za obezbjedjenje, samo kazem
krkanska vukoj3bina Bosna i Hercegovina sa prosjecnim IQ koji je kao i broj cipela..... necete vi nikad u moderan svijet doci dok tako razmisljate ........jos uvjek je kod vas ona Iranska 1400 i neka HIDZRETSKA godina , niste nista makli dalje kao sto je u Iranu i Kataru , u te zemlje i spadate ....
"moderan svijet" Sjedi, 1!!!
Zabilježio sam , mnogo daleko od vas
Mislim da je vrijeme da crpi i crvati prestanu da organizuju ovu pradu u Sa. Vratite se u svoje opcine I tamo 'odajte.
Ipak ste nebitni.
Narod gine na svakom cosku, umire se od gladi, djeca hodaju gola i bosa, penzioneri zive nikad gore, nema se posla, omladina ode iz drzave, postajemo drzava staraca i onda dođe ova "gospoda" i lagano se iz budzeta odvoji novac za ovu sramotu. Israfile, puhni vakat je.
Od ovih trojkasa smo dobili parade,pedofiliju,nasilje nad zenama,ganjanje nasih sestara,majki,kcerki od gologuzih stranaca.
ljudi gladni a vi povorke organizujete.užas