Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pričaš protiv Dodika i dobijaš po glavi. Je granica postoji
dodigov smrdljivi brlog funkcioniše upravo onako kako ga je on i zamislio
Nažalost Jovana - Teško je biti i ostati pošten i dobar tj. normalan u današnje vrijeme. Ali barem ti imaš čime da se ponosiš i zašto da živiš a oni... oni nisu imali razloga ni da se rode... Imaš moju iskrenu podršku.
Digni TRI PRSTA bona, i okreci glavu na nepravdu, uzrupiranje zakona, nepravdu, ljudsku diskriminaciju i prava. Ko god digne TRI PRSTA znaci ZELENI-KARTON ZA KRIMINAL NACIONALNIH RAZMJERA. Eto DODIK ROSTILJA SVINJE u sarajevskoj vladi sa harmonikasima. Sta ce ti vise. IDIOTI I SILEDZIJE danas kod nas vladaju. SELJACINE SVE. Penzionere na pedestal i povisit im plate NA PRVOM MJESTU! To je cijenjenje SVOGA STAROG I NEMOCNOGA, ZIVJELI PENZIONERI!
u gornjoj ingušetiji stanje redovno
Ponos i dika vascjelog srpstva, brlog republika miloradova. Mjesto gdje postoji pokretni narod, haj malo na skup, haj malo na raskrsnicu glumi granicu, haj malo u Srbiju za vucica, bice sendvic, prasici i vozdov glas pod satorom, mahanje iz helikoptera, slavni pretci uaaa turci pope poškropi
Ipak joj se ništa nije desilo....
Ne može cvjetati cvijeće u brlogu nastalom na zlu, koje živi zlo i ugušit će se u svom zlu. To mora propadati i jesti samo sebe jer je tako nasađeno.
Ne brini se kada RS nestane, postat cete i vi normalniji dio svijeta.
Ovakvi kao advokatica bježe u federaciju. Bježe u slobodu i kakav takav život iz mračnila rs-a. Tamo uvijek ostaju zadrti i sad ce početi da se kluđu između sebe od muke. Ne znaju više šta će od sebe, pomahnitali vožd sad smislio da ih voda po ulici da glume granicu i oni šetaju poslušno, obećao im parizer, zapjevao pod satorom i mahnuo iz helikoptera.
Zamisli kako prolaze Palestinci u vlastitoj okupiranoj zemlji od strane cionista? Tebi prijete tvoji, u na tvojoj zemlji, a zamisli da ti dodje Urugvajac, i u tvojoj vlastitoj kuci ti prijeti, unistava, ponekad udari…i tako cijeli zivot, ili, tacnije preko 75 godina. Nemas se kome pozaliti, niti ocekivati zastitu od nekoga. Ako mu uzvratis istom mjerom, zavrsis u zatvoru pod optuzbom da si terorista.
Da si ti živa i zdrava, draga, to tako traje since 1992
Prelijepa si i predobra. Izdrži.
Kakav je vožd Dodi takav je i narod
Pravi srb taj što hoda po putu i za cenera napada normalne ljude. Nek se žali ohr-u
Ovo će i u Sarajevu biti normalno svi su dole oduševljeni Dodikom. Kad je 2018. poslao MUP na Pravdu za Davida par dana kasnije došao na puno Koševo da otvori EYOF. Kontam ja sad će cijelo Sarajevo skandirati PZD da nas podrži. Drobio je sat ipo "ja izgradio ja preporodio" al Koševo ništa. I pomenu nešto bezveze R. Srpsku kad Koševo proključa, samo ga mržnja može probuditi. Sve ostalo kod Dodika ne smeta nikom u SA
Lazes ko pas.