Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena sve fino rekla, činjenice.
A Bakir placa PINKU preko BH TELEKOMA 4 miliona godisnje da slusaju rarne zlocibce Seselja i vrijedjaju drzavu BIH.
Djevojka ih ubila letvom 🤣🤣
A Bakir placa PINKU preko BH TELEKOMA 4 miliona godisnje da slusaju rarne zlocince Seselja i vrijedjaju drzavu BIH
Kad naše piz*urine šute morao je neko
Koja kraljica
Pa zar nema niko bliže da pokrene peticiju nego neki Kanadski institut? Kakav je to institut u Kanadi? IGK jeli zaista Kanadski, država Kanada ga osnovala, ko ga finansira? Kanada? Ko ga vodi? Kanađani? Sva ova pitanja samo zbog kredibiliteta!
Zna citav svijet da je taj film laz, ali u tu laz vijruju samo Srbi...
Istina je samo jedna, sve ostalo je laž!
brza lekcija iz istorije i rusenje sna u trajanju 3 minute. Jadni ste šije
Бошње се прво ухватиле Бидена, па се он показао као педофил. Сад се хватају за ове либертаде и продукте деградације и дегенерације у Сјеверној Америци. Баш ме занима гдје ће их то одвести, хоће ли сви у дугине боје.
@home Ne cekaju. Zive svoj zivot. Niti koga mrze, vjeruju u sebe i Allaha, ne kenjaju po portalima, zaposleni su, kako ti nisi i rade svoj posao. Nisi dosao na ovaj svijet da jedes gooovna, nego da radis nesto za bolje sutra ove planete. Znam da bole moje rijeci, ali nauci nesto iz njih,Nisam ti neprijatelj, jer i za to treba da si nivo, ali uci i budi bolji od ridjeg tupana. On ni cerkom nije sposoban da vlada, a ne mjesnom zajednicom.
"Milk in the fridge that lasted longer than Serbian Empire" HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA daj im pencilin
Bravo kraljice bolje si to rekla od mene genocidasima bolesnim
Bravo! Ima nade barem malo za ovaj svijet!
Kada se Quo Vadis Aida, prikaze u Srbiji, mozda se moze neki normalan uradak, iz Srbije, prikazati vani. Svakako ne ovog propagandiste Malagurskog.
Kakav komični seljak ovaj Malagurski..po podbuhloj krmećoj gavi pomislio bi čovjek da ima barem 50 godina, a ono 34... bio u obdaništu kad je počeo rat 🤣🤣🤣🤣
Ko nije potpisao peticiju, taj nije patriota.
"Za borbu protiv robstva" A i sada govore kako su Srbi trebali imati više "uticaja" u Jugoslaviji jer su oni, pa nabrajaju bajke, a u stvari su htjeli kontrolu nad svima unutar Jugoslavije. Pa nisu oni ratovali samo u BiH i šumskom entitetu.
Bravo! Odlicno receno! Ne mogu postojati dvije istine. Jedna je istina, a to je da je u Srebrenici pocinjen genocid nad Bosnjackim stanovnistvom. Ja vjerujem da su i Srbi stradali u tom okruzenju, ali ne civili.
Istina u jek pobjeđuje, lažovi se guše u svojim lažima