Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osvjezenje na sceni Denis Zvizdic Aljosa Campara aferim.
Politika je čudo al ne kontam kako i dokle i cime dogura Arijana Memic al et
Što bi kazali Hercegovci: Drama sutuacija!
Ovaj Campara da moze jos bi koju funkciju obavljao
ovaj NIP je smeće
4 godine hladovine, lezi hljebu da te jedem
Kenan Magoda iz ostalih iz plemena Sijuksa
Nihad Uk je od Šošona valjda. Sjecam se jednog komentara na kliksu, kaze lik za Uka: Ovaj se poceo prezivat i omrzlo mu. Salu na stranu, mozda je lik sposoban, stvarno nisam upucen.
Dobro si, a i dobar fol to da mu je dosadilo prezime. Tretiraju nas ko plemenske zajednice. Sijuksi, shoshoni, apachi. Taman cemo i nestati ko i oni.
@Naivan SDA/DF Bot-u Super, jedva cekamo da izadjete na ulice.Spremamo kamion kamenja, da vam porazbijamo glave.Odlicna prilika.Ja gadjam samo svoje bivse suborce, bili oni i bez udova.Imam pravo i nije sramota.Pokvarili su se.Izadjite i zavoje ponesite, svaki od vas.
znači osam proevropskih stranaka ce dijeliti 33% koliko pripada Bošnjacima, i to oni prihvataju
Marijela "iz Redaktion Hrvatskog naroda" U životu svome nisam nikad kod.nas čuo ovakvo ime🤣 Tek sad vidim da je iz Sejdine stranke.. Sve je jasno
A sta je to kenan magoda pa je iz reda ostalih
Šošon, oni mogu sve biti
NiP na svakih 40000 muskaraca, jedna zena
Banda lopovska
Svima nama dobro poznate face samo mijenjaju pozicije.
Bice Opet 14.februar..ovog puta protiv Bosankih Dritana"
@naivan 6 februar,
Bice i ranije....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)