Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navuci masku na nos
Samo se vi zajebavajte i donosite glupe odluke i naredbe, dok narodu ne prekipi. Onda vam je najbolje pobjeci u Wuhang.
Koji sljam je ova vlada, fino se pitalo sto je testiran Covic Novalic a nije zena koja je umrla na Ilidzi, oni se prave ludi, ova vlada je zasluzila neprovjerenje vise nego ijedna.
Ko je onaj doktor bog g ubio. Zena pita jedno on melje svoje.
Ama ukidajte tu zabranu odmah, jeste li vi normalni??!! Drzati djecu u zatvoru je zlocin!!! Niko od nas ne zeli rizik ali djeca moraju izaci na vazduh.
Šta imamo pratiti. U Sarajevu se niko ne testira, sigurno su stotine, ako ne hiljade zaraženih. Zaražene ne žele testirati. Premijer zarazio cijeli jedan grad time što je išao na proslave. Na kraju nije dao ostavku niti je dobio. Situaciju drže građani koje policijskim satom držite pod kontrolom. Cijeli teret zaraze ste prebacili na građane, dok se Sebija slika po građ fakultetu, a Bakira ne bi ni korona pronašla. Stidite se.
@entropist malo procitaj sta se desava i vani, mi smo zlatni! nemoj misliti da se neko bolje vani pazi, svi imaju isti problem, MOLE da se testira nece. Popusti ovu drzavu vise, ostani u kuci i ne seri, tako ti citav svijet radi i moli.
@entropist Šta će nam testovi pored tebe koji sve znaš?
Samo sarajevo treba zatvorit !
Ko je sad ovaj prvi lik Musa? Lik prica kada je pocela bolest.