Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo bosnjaci pamet u glavu..molim vas!! radjati djecu da nas bude vise,min po 3 svaka porodica a ove srbende ce pojesti bijela kuga i za 20 godina ce izumrijeti.. škutori su vec pred istrebljenjem..nema ih no 15% u bosni tako su albanci srbe istjerali sa kosova!
Ko sa Bakirom i SDA stupi u bilo kakvu koaliciju - može odmah da se samoupuca. Najbolje je da to sam uradi jer je gori od onih koji su ga prihvatili!
Direktor SIPE Glavni Tuzitelj Predsjednik Suda Direktor Granicne policije Direktor FUPA .................nigdje Bosnjaka ....svaka vama cast a vama iz SDA se mame sjetim
Nista nece ici na bolje ili se mjenjati dok se mi sami ne promjenimo na bolje. Ocekivati staru kliku da donese promjene nakon 20+ godina, je vise nego smjesno.
Sigurno ce Gordana unjeti ogromne promjene u tuzilastvu. Kao i svi ostali do sada!
kada bi se sudovi i tizilastva ocistili i postavili na zdrave noge, ova drzava bi tek onda imala neku sansu za prosperitet..
ahahhahhaha vic godine!