Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi se ovako ogradjivali sa svih strana od sranja koje prave grupe umjesto sto se usute ili velicaju... sve bi bilo ok i smanjivalo bi se sranje vremenom
Niko se zakona ne boji u BiH. I u drugim svjetskom ratu je bilo ubijanja i mržnje ali po završetku rata niko nije smio pisnuti niti vrijeđati, jer bi zaglavio i do golog otoka za govor mržnje.
Pisite Dodiku da ne naredjuje ovo sto se dogadja...jer realno ovo samo njemu odgovara, jedino na ovaj nacin moze da prikrije svoj kriminal i lopovluk
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ovo iskreno vjerujem. Pravi Hriscanin NIKAD nece udariti na muslimana. Pa muslimani hriscanske svetinje cuvaju kao i svoje. Bog je jedan a Isus je Boziji poslanik.
Gdje su ti pravi eto ako nista da se upoznamo
@Nikolaidis: Isus nikad za sebe nije rekao da je Boziji sin, ali to je neka druga rasprava, ne za ovu temu. Bitno je da ti je znas konstruktivno odgovoriti na ni pohvalu. Pun si mrznje.
Bravo za ovo. Samo, ovakve reakcije moraju dolaziti iz samog vrha SPC!
Čuko je čuko, čuki ne treba vjerovati.
Zat nije RS nakon presude Ustavnog suda promijenila zakon tako da je on u okvirima Ustava? Pitam za kolegu, on čuo da je dan RS po novom zakonu ustavan i legalan. Imal đe koji slobodarski advokat neopterećen imenom i bezimenom da kaže šta je reć? Paraf ovoono?
halal vam ako je s nijetom
Ovo ko u americkim filmovima kad kaze few days later… sjetili se da bi se trebalo ograditi od svoje ideoloske mladuncadi.
a sta je sa ovom trojicom što su u restoranu Igman na Ilidzi pjevali cetnicke pjesme
Naslov netačan.... SPC nije napisala neustavni ....
Ne bi se oni ogradili da nisu u Mostaru !!
Uvijek će biti provokacija i sa jedne i sa druge strane, nažalost.
Vidiš to kako je ova crkva ostala čitava i os se ponovila svo vrijeme rata.Eto što su pravi ljudi.
Sprdas li se to castiti?
gdje se god boje za svoju guzicu tu i osuđuju. Sto nisu iz Bl ili Bjeljine, licemjerstvo
ogradjuju se samo gdje su manjina
pošteno.
Svaka cast! Nek se cuje bar jedan glas razuma!