Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A na ozrenu sijevaju rafali cijelo jutro, i tamo su ga dočekali
Svim vjernicima koji se raduju danasnjem blagdanu,zelim da ga provedu u zdravlju i ljubavi 🌺
pa sta ocekujes od vl aha?
Sretan vam bozic komsije!!! Dok sam bio u bosni ja sam svaki pravoslavni bozic isao kod komsija srba na proslavu, a oni su redovno dolazili kod mene za bajram. Ja nosim tako lijepe uspomene na te obicaje uzajamnog postovanja !!! Jos jednom sretan bozic svim ljudima dobre volje !!!
Gdje su vijesti o proslavi pravoslavnog Bozica iz Janje i Doboja npr? Atmosfera ljubavi i mira, normalni medjuljudski odnosi i normalne proslave vjerskih praznika su moguce samo ondje gdje su Bosnjaci vecina!
Tuzla jedan grad jedna sloboda
Pred ovaj njihov praznik je bilo pucnjave u Janji! Nema suzivota u toj "gradjanskoj" Bosni i Hercegovini. VRIJEME JE za Republiku Bosnu i Hercegovinu, unitarnog uredjenja gdje ce vecina vladati i odlucivati
Vidim fašisti se ponovo upalili. Kakve veze imaju tuzlanski pravoslavci/Srbi sa rafalanjem na Ozrenu ili Janji? Naše komšije su bile uz nas i tokom rata, uvijek smo zajedno dočekivali i Bajrame i Božiće i uvijek jedni drugima čuvali leđa. Zašto ste toliko napaćeni, Balkanoidi moji dragi?
Jedna je Tuzla ♥️☝️
Volio bi im čestitati praznik, ali poznavajući ih kolika su govna neću!
Mijenjaj nickname, u tebi grama Tuzlaka nema.
Svako slavi na svoj način. Bitno je da slavi
sretan bozic svim pravoslavcima i daj boze da vam daje mir u dusi i pameti
tri pravoslavca, ostalo tuzlaci komunjarw susosjecaju se sa svojom krmoyebskom bracom
Sretan bozic .....
U redu je cestitati i biti prijateljski prema pravoslavnom Bozicu, ali nije u redu uvijek nasjedati opcim i dvosmislenim porukama od Crkve koja se nikada nije konkretno ogradila od zlocina i zlocinaca.
Mir Bozij u genocidnoj vrs uniformi, rafal i pjesme o klanju i ubijanju muslimana i ne volim te Alija...Hristo se rodi..Koje kontradiktornosti naših dobronamjernih komšija.
slavilo se slavilo malo se i popili valja se
Sretan Božić svima koji slave. Da u miru, sreci dočekate i naredne.
“A kada meleki rekoše: ‘O Merjema, Allah ti javlja radosnu vijest, od Njega Riječ: ime će mu biti Mesih, Isa, sin Merjemin, bit će viđen i na ovome i na onome svijetu i jedan od Allahu bliskih; on će govoriti ljudima još u kolijevci, a i kao odrastao, i bit će čestit’, ona reče:.."