Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca su se najviše zabrinula :(
Napisali uprava skole napolje a nema uprave hahahahhahah
Tražite informacije ko je organizovao i ko je prisustvovao nedavno navodnom sastanku bez ikakve dozvole u školi na kojem je navodno izabrana osoba koja se vidi na poziciji direktorice i eto materijala za utvrđivanje odgovornosti za uskracivanje prava na obavezno obrazovanje. Na Aneksu se sve zna.
Ovo je samo kap u moru i tu se moraju uključiti istražni organi i utvrditi odgovornost pojedinaca, kako u školi, tako i roditelja koji su podlegli manipulacijama samo zato da bi osoba S. zasjela na poziciju vd direkotrice.
Iza ovoga ne stoji ni jedna četvrtina od ukupnog broja nastavnika i predvođeni su osobom S. kojoj su se naglo probudile ambicije da zasjedne na poziciju v.d. direktorice. Nju nije niko izabrao ni za šta, a ta grupica je predstavlja kao da jeste. Manipulišu roditeljima navodeći ih da čine protuzakonite radnje i uskraćuju djeci pravo na obavezno osnovno obrazovanje.
gdje je sda stala nip nastavio
Ovo minira Efendić. Hoce za direktora covjeka koji je u skoli na Grbavici stitio pedofila. Stanovnici Aneksa, izbori su brzo, kaznite Rumenog.
nikad gore pa ni u ratu, tetanusa nema...
Ima li šanse da se trojka malo rotira u Obrazovanju u KS ili je to NIP zaposjeo kao njihovo privatno vlasništvo???
Zaista sam glasao za NIP na izborima, ali vjeruj te da cu sad razmisliti, kao roditelj kojem djeca idu u školu na Aneksu zaista sam razocarana u Ministarstvo obrazovanja KS i na gospođu Hotu, ta zena se ponaša anarhiski i hoce sta kaze to da bude nema pregovora nikakvi, ali vjerujte da ćemo vas kazniti na izborima...
Sdf na sve moguće načine želi da sve segmente života u KS prikaže lošim. Nedavno preko sindikata, a sada preko roditelja stvaraju konfuzije u obrazovanju. Ministrstvo je dužno obezbjediti funkcionisanje nastavnog procesa,a nisu roditelji. Ministrstvo je to i uradilo i postavilo odgovornu osobu,ali to ovim iz sdf ne odgovara i stvaraju zabune i probleme.Neka Ministarstvo podnese krivičnu prijavu za sve koji danas nisu dozvolili da učenici idu na nastavu.
Ma hoće rumeni načelnik da proguta Omera Begovića, papka od Rudog, da opet bude direktor
Ne mogu trojkasi da se dogovore jer ocito sve tri stranke trojke imaju svog kandidata kao sto rade na KCUS gdje su napravili ogroman gubitak i ostavili najkriticnije pacijente bez lijekova.Kartel,njiva i dezerter gaze i Šehide i Drzavu i Borce a sve za tri fotelje a njih trojica ukupno manje od 15 hiljada glasova osvojili eto ko nam kroji kapu
evo kakva nam je drzava sad je "uprava skole napolje"
Hoce ministrica da postavi NIP-ovca za direktora.
Bravo za roditelje!
Svim roditeljima popucat drakonske kazne, promptno.
Kad bi se ti pitao....