Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SelamSaDrine na aparatima
@MuradifDonMuradif Hmmm mislis da dobije kolu? :D
Bilo je to dobro vrijeme , ko zeli da kaze realno , sad je to sve ugaseno i unisteno iz temelja !
Dok jugobalijaneri ne prestanu narod zatupljivati bivšim režimom, radi svojih interesa, nećemo na zelenu granu. Totalitarni režim bio i prošao niti se može vratiti niti treba raspravljati o njemu. Treba graditi modernu demokratsku drzavu rasterecenu bilo kakve ideologije.
Posro vas tito sve skupa
SFRJ je vršila sistematski genocid nad Bošnjacima, Makedoncima i Kosovarima negirajući postojanje tih naroda i njihovih jezika s ciljem da ti narodi potpuno nestanu, što je na kraju kulminiralo i fizičkim genocidom u ratovima 90tih
Tako je prije 30+ godina izgorio sistem bravara diktatora hahahaha
Eeee glupi bošnjo. Stid me je
1 maj na ovim prostorima ima korijenje staroslavenskih običaja. Prije njega slavilo je jurjevo kod Hrvata 23 aprila a Srbi i Bošnjaci đurđevdan 6 maja. Uspostavom komunizma 1 maj je preuzeo te praznike zato kontinuitet postoji i nakon pada istog.Vatra se pali jer označava dolazak ljeta u čast suncu. Nije nikakvo bogohuljenje, čisto edukativno da spriječimo glupe komentare.
Ne znate ni sta bi htjeli majku vam poganu.Htjeli ste izaci iz iste Jugoslavije a sad opet nesto.Mrs pogani
Jugoslavija više nije postojala 1991. godine. Srboslaviju sa Miloševićem i čettnnicima uz Šešelja i Arkana, koji ubijaju ljude i uništavaju gradove - ne poredite s Titom.
Definitivno bolest u komšiluku. Jbt, ima li života kod vas poslije Tita i Jugoslavije. Dešava li se išta drugo? Svaki drugi članak "u to vrijeme, za vrijeme Tita, nekada je ljepše bilo" i slično....i nisam ponosan na sebe ali nije da mi nije drago zbog toga. Nalećete vremenom, polako.
Paganski praznik i običaj
Komunjarsko paganstvo dok su Bosnjaci bili vecinom Alije Sirotanovici, daj im hljeba i igara i oni sretni, bez mozga...
Hoće li Zisko janje okrenuti u Ferhadiji, danas?
Treba zapalit ovu drzavnu vlast i sve poltrone na lomaci i svakog svakog 1 maja...
Bošnjaci isto kao Srbi još uvijek žive u paganskom dobu.Ove prvomajske vatre nemaju veze s Titom nego su to paganski obredi u čast paganskih božanstava.Ne znaju Bošnjaci da je ramazan.
U ratu su pravili lomace zivih zena i djece, a danas "sjecanje na Titovo doba" 😩