Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, ovi u EU još nisu shvatili da kod nas samo silo možeš red uspostaviti.
Glupi smo kad dopuštamo silom da nam red uspostavljaju To je i cilj EU razmontirana bih s kojom će upravljati Da želimo kompromis bilo bi super a kompromis je da Srbi i Hrvati ne mogu dobit dio teritorija bih a da Bošnjaci prestanu sanjat da je bih samo njihova
Čovjek ima glup izraz lica, da Bog sačuva. Nema pojma s kakvom bagrom ims posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bure baruta konstantno prave od BOSNE. NECASNI HRVATI I SRBI OKANITE SE BOSNE. Bosna pripada ljudima, a ne samo strankama HDZ SDA I SNSD strankama. Troglava azdaha
Ti si promašio cijeli fudbal.. .Ne dozvoliti da nam bacaju koske da se međusobno glođemo! Neprijatelj nam je svima zajednički, a to je par bilionera koji nas hoće pretvoriti u robove bez mozga. Digitalne lične karte su uveliko u pripremi, dok se narod bavi dodikom i bakirom...
Srbohrvati blokiraju donosenje najobicnije odluke. Sve sto je dobro za BiH blokiraju. Tako ce blokirati i ovo. Ista BiH ih placa. Paradoks. Mi smo odlicni kako se nosimo s nasim neprijateljima. Kad bi se rijesili blokada Bosna i Hercegovina bi bila puno bolja i prosporitetnija drzava.
Koju sansu bi mogli prokockati,kad su namjere Evrope prema BiH,bar meni,sumnjive.Neznam dali zele multinacionalnu BiH ili je raskomadati po nacionalnim savovima,koje su uspostavljene ratom pa Dejtonom.
Dok god i jedan komentator misli da je problem u druga dva naroda i njihovim političarima a ne vidi problem u svom narodu i svojim političarima, ovdje sreće nema. Trideset godina propadamo i na kraju ćemo definitivno propasti. Samo je razgovor, dogovor i suživot među narodima rješenje problema. Svaki inat samo dovodi do nesreće i stradanja svih. Izbor je na narodu.
Samo se nesto potpisuje i dogovara i saslusava a nikad nista od toga samo bla bla i suplje price
Neka im evropa fino zaprijeti i navede posledice sta bi se desilo ako ne potpisu. Nasu bagru mozes samo silom natjerati da se uvede normalna drzava. Skoro svim prisutnim BiH politicarima bi bas odgovaralo da sve ostane kako jeste, drugacije nebi mogli poktivati lopovloke
EU je više nego bolesna, i ovom politikom ide u propast! Sve za račun Amerike! Znaci eu smjernice su jačanje lgbt bolešćura, posebno prenošenje lgbt bolesti na djecu, pelcovanje do smrti, EU je kupila 4 mlrd vakcina, 10 doza otrova po osobi! Oživljavanje fašizma, totalotarizam i naravno slava ukrajini!!!
Nemoj da bi nesto potpisali i dogovorili kao normalno drustvo nego ovako ce nam i dalje biti a bogami i gore.
Hoće, prokockat će
nije to kocka kad nesto neces i odgovara ti ovakva situacija, evo covic njemu je bitno da sa se nose bijele trake da neodgovara za kriminal i pljacku a u svemu rasturio bi bih u 5 minuta, o dodiku da ne govorim a ovaj nesposobni smor ridobradi samo jase na valovima ne mora nista radit kad ova dvojca zahebavaju....dabe se trose pare na ovakve stvari
100% cemo prokockat ako nema nekog tala 😂😂😂
Hoćemo....
I dalje ce Dodik da nosi sajkacu i navija za Srbiju, i dalje ce Covicu samo odredjeni broj Hrvata biti podoban, i dalje ce Bakir traziti od ljudi "sabura" odbijajuci zahtjeve ove dvojice... Zivot ide dalje... nista se nece promijeniti!
Prokockali su sve šanse do sada, zašto očekivati išta drugo od naših krim... pardon političara.
Nema ni jedan razlog koji sprečava BiH da bude u EU već sad. Državu uredili nam stranci, Ustav nam donijeli stranci i povezali ga sa EKLJP, valutu odredili stranci i vezali je za EUR, postavili nam VP sa apsolutnim ovlastima koji je iznad svih nivoa vlasti itd. Suverenitet nije binaran pojam da ga imaš ili nemaš, to je čitav spektar i neke države su "suverenitetnije" od drugih. Kod nas se može govoriti o cca 80% suvereniteta samo u lokalnoj samoupravi.
prokockajte sansu molim vas narod nije bolje zasluzio kad trpi tridesetak godina tri majmunceta da prave budale od njih a oni lupaju komentare po portalima i dizu portalske bune a svake godine sve gore i gore prokockajte pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
OVDJE JE CILJ JASAN, APARTHEID IZBORNI ZAKON, SA GLAVNIM CILJEM, SVAKA MANJINSKA FAMIGLIJA DA IMA BAREM JEDNOG UHLJEBA NA BUDZETU, BUDZETU KOJEG CE DA MANJINE PUNE MANJINSKI, A TROSE APARTHEIDSKI VECINSKI! ONAJ KOJI OD BOSNJANA ODE U BRISEL I RAZGOVARA O IZBORNOM ZAKONU, NEKA ZNA, KAZNA ZA IZBORE STIZE. JESI CUO IZETBEGOVICU, KONAKOVICU, RADONCICU I ICU?
Jedan covik, jedan glas ... Un homme, un vote ... One man, one vote ... Ein Mann, eine Stimme ... Un uomo, un voto ... Один человек, один голос !