Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za smrt nevinih jedina kazna treba biti smrtna kazna!
Kad pomislim kako je bilo majci ovog poginulog decka u toj noci kad su je nazvali, dobijem samo jedan poriv i vjerujem da ga mnogi od vas dijeli sa mnom... Ali bila bi mu od mene, da sam u mogucnosti samo jedna recenica upucena... Okreni glavu tamo prema zidu i budi miran 3 sekunde!
Dvije porodice imaju unisten zivot... nije mentol unistio zivot samo zrtvi i sebi nego i porodicama.
kazu TITO je bio zlocinac on je osnovao goli otok e nek sad ponove to da je bio zlocinac
Najveci krivci za ovakve tragedije su tuzilastvo i zakoni. Policija ovakve privodi sudovima svaki dan al kakva korist ,dobiju novcanu kaznu koju nikad ne plate i eto ih na ulicu da nekome ponovo ucine zlo.
Hladno mu dati 40.godina zatvor. Bez trunke milosti.
Steta sto ne postoji tajna sluzba da ovakvim debilima polomi noge i ruke i da ih ucini primjerima drugim debilima i usijanim glavama da se ne bave ovakvim zlocinackim stvarima. Ovaj kreten je psihopata i potencijalni masovni ubica.
Ovakvi primjera ce biti na pretek ,jer osobe koje ne vode brigu o svom zivotu ,sasvim je ih briga za tudzi , i sad ce na teret drustva biti zasticen ko medvjed 40 godina topli obrok i prenociste .Sve na stetu porezni obaveznika jer ovaj drustvu nece privrjediti nista.
Samo se tjesite tastatura mafijasi i mangupi
pa je li to moguce pa nece ih valj. da pustiti kuci
SVAKI DAN SE IŽIVLJAVATI NA NJEMU U ZATVORU
Polusvijet papanski!
Kakvi su ovo Farisovi drugovi, ostavili momka i pobjegli umjesto da su mu pruzili pomoc pa kakvu takvu... katastrofa.
Kabadahija iz Buća potoka.
sta mjesec, nikad ga više ne pustiti dok je živ...ubiti nečije dijete tek onako, neko je za to dijete živio i onda naiđe govno ,ljudski šljam i ubije ga...to nikada ne treba pustiti dok paše diše..
Sve sami jadovi i čkapi, trenerke, izbrijane glOve, prsluci, torbice, tene nafedere, šiša, vutra,žuto, utoke, tahirovićke, lukasi, đejevi, mamicu mu jadnu i zaostalu, streljati gnoma kao primjer drugima a pomagače na dugogodišnju robiju. Jadovi očajni, a i roditelji krivi koji su ogojili ovakvu gamad.
dajte mu vazelina
Da sam znao da ce ovakva omladina biti.. bas mi bude zao sto nisam isao za policajca. Treba to dobro izlemat, pogotovo one sto se k**ce. Kako bi to ciko fino na kontroli adekvatno izj**o u glavu.