Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crni Roberte pokojni tvoj brat buco umro od predoziranja.
A otac Drago ljudina bio
Ovo je sve neozbiljno. Kapa dole Bugarima: bugarska policija dobije nalog da izvrši raciju na lokaciji X. Kad su stigli na lokaciju X - vrate ih u stanice i baze. Nema ništa, pa gledaju da li su policijski doušnici sa druge strane saznali za lokaciju X na kojoj nema ništa. Ovde Klix piše o svemu. Besmisleno.
Zamisli koliko unistene mladosti zbog tvog djelovanja i koliko uplakanih roditelja i raskucenih porodica. Svaki diler je dno dna covjek i zlotvor
NEma ni jedan Konakovic. Paradna akcija
Fina raja treba ih odmah osloboditi
Biznismeni.
koje sve diler, sramota
Ocekujemo konferenciju za medije elektricara Konakovica