Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je da vas Dodik vrti oko malog prsta i to javno !!! Covic kulturno iz pozadine. SDA je takodje haos pravila ali na drzavnom nivou nikada nije prepustila sve Dodiku i Covicu pa vi pricajte sta hocete. Kantonalni nivo je vas maksimum.
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove, i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
njihova stranka (KOS) = nesposobnost, podaništvo poglavniku , izdaja, narko karteli, alkoholizam, nemoral itd itd, TIK TAK TIK TAK, SDA je za sve vas institucija, kakav je to plan kada se naprimjer USK daju mrvice a kamenjarima sve pare ??? vozdra TIK TAK ....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ljudi su gledali kako da sruse SDA pritom ne vodeci racuna koga ce postaviti na vlast. Ok promjene smo htjeli ali smo se i dobro zeznuli. Nikada drzava nije bila ugrozenija, slabija, napadnuta sa svih strana, omalovazavane institucije, prijetnje secesijom, ismijavanje zrtava itd nego sada.
StašeU, odnosno botovi Čovića vele nekome je odsviralo. Vidjećete Uzpejci u Oktobru, kome je odsviralo. Ne može vam nametnute troja sejde više niko spasiti.Takav debakl niste još u svom životu vidjeli. Nećemjesne zajednice izvan Sarajeva uzeti. Tu milion Poskokovih skripti , niti sve Čovićeve kladionice ne pomažu. Narod ih organski ne podnosi.
bravo za post
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ekipa za ANALE nikad gora,nemaju se sta pravdat svese vidi na terenu.
nasa stranaka. a ko ste vi? srbi. pa zaista je vaša stranka
Trojka je najveci Bosnjacki promasaj od ''43.
Izdajnici.
Ovog su lično Englezi angažovali i dali mu keš da osnuke stranku..a kae brat zar bi ka izdao zemlju u kojoj mislim umrijeti...xD lik je izdao nije ni dosao bio na vlast...xD svi su isti i uvijek se na kraju radi o novcu..
Trojka je jureći voz bez kontrole . Oni nemaju plan ni za dva dana ..
Haha... cuj oni oslabili njihovu vezu... Šega ziva.
Kojoviću, najveći dizbalans izmedju onoga što ste prpagirali u predizbornoj kampanji i onoga što radite kao vlast je Naša stranka. Vaši kadrovi su ubjedljivo najslabiji u izvršnoj vlasti, a delegati u skupštinama su pogazili sve demokratske principe, postali ste jezičak na vagi u rukama Didika i Čovića. Ja vam predviđam nestanak sa političke scene na slijedećim izborima.
Čuj zar bih izdao? Pa već si je izdao. I zemlju i one koji su glasali za tebe i vjerovali ti. A rekao si da nećeš sa crnolistašima, ali nisi rekao da se to onosi samo na Bošnjake...
Meni tako nedostaje SDA vlast stara pruga stari tramvaji kojima možeš trznut vrata i izač gdje 'oš. Rupe po cestama....
botina trojkaška.
mislim da ste ojačali vezu Dodika i Čovića, i usput im prepustili i sve važnije pozicije tako da se sad za sve oni pitaju
Čovjek je iskren 100% želi mrijeti u velikoj srbiji i sve radi da do toga dođe!a to sto smo mu dozvolili da to može nije njegov nego nas problem
Pa ti se je već jednom izdao, 92-ge ! Hvala svima koji ste ostali i čitate ovaj komentar.
Mozete pricat sta hocete trojka nam je vratila ugled u svijetu, nikad veci pritisak na Dodika nije bio, politika nam ima glavu i rep, ko ce to ovdje objasnjavat nepismenim sda botovima.
Joj ugleda, tugo moja.
Moj Kojovicu ti se pravdas nekome.