Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On i tekstu spominje marionetsku vladu i onda sam postane dio jedne takve. To je tip ljudi svugdje u svijetu koji bez problema dušu prodaje đavolu. I kod nas se takvi samo bore za vlast i rade samo onako kako vjetar puše.
Bolje rat nego pakt..
Dodikova sudbina. Samo on još nije toga svjestan.
Silno oruzije je palo u ruke ttalibana. Oklopna vozila americka koja je amrika dala afganistanu...helikopteri amerike i natoa....avijacija,tenkovi njemacki iam americki....izraelski radari,besplilotne letjelice natoa...silna mašinerija je ppala u ruke talibaana.....ako se desi terrroristicki napad na ameriku sa tom tehnikom,neka i bajden kupi kofer i bjezi u tadzikistan.
Neće ovo tako lako proći.Ideja da se amrikanci povuku je ideja trumpa.Tog senilnog smrdljivca i idiota koji ne moze da shvati stvari koje djeca u skolama na nastavi shvataju,a gura nos u politiku svjetsku.Nisu iskljucene ni mogucnosti teroristickog napada na ameriku stim da taliibanni sada imaju najmodernije americke,njemacke i nato letjelice,oklopna vozila,tenkove i radare.Ako se to desi,jedno je sigurno-u americi ce buknuti nasilje a bajden biti skinut.