Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ima i z od zakona u ovoj državi, ovaj glavonja bi davno bio na pravom mjestu za njega, u prdekani.
Nema kod nas zakona. Neki dan Tegeltija čestita slavu ratnom zločincu, pa nikom ništa
Dodik radi sta hoce i na zalost niko ga ne zaustavlja. Robin Hud( Vukan) nesto pokusava al dzaba. A ostali u Bih ni prstom ne mrdaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pitanje je da li je to valjano bez pratnje harmonike?
Kako se lepo ĆAMIL poklonio zastavi Republike Srpske danas: https://t.me/buntcg/18864
Keru, zadnji put kad ste glumili silu par korpusa ti je bilo pred Banja Lukom. I to Armija koja je bila pod embargom na oružje. Inače Banja Luka je je gead koji je prije rata bio 50 %muslimanski. Ne zaboravi to keru
Ovaj Camil je ljigavac zesci, covjek nema dana radnog staza, osim godina provedenih na drzavnoj sisi.
Kreten, samo zamuacuje kako bi opstao na vlasti
Lavrovu pklonio ukradenu ikonu,koju mu je Lavrov vratio...obraz đon,nula karakter.
Dodiku ne treba dati platu i krivično ga ganjati dok ne crkne
Dodik nije ama bas nista kriv , ovdje je kvaka u sudstvu i niskom predstavniku ,kazem niskom zato sto nisko udara po zakonima BiH. Jedini krivac su tuzotelji i Gdin. Schmidt.
Predsjednik kantona i podpredsjednici kantona .
Dao si zakletvu Suverenu BiH!!! Harambasi jesi li svjestan!!!
Primitivni i kriminalni traktorista negativom skrece paznju sa stvarnih problema obicnih smrtnika koje je on licno prouzrokovao kriminalom, korupcijom i katastrofalnom politikom.
I možeš negodovat koliko hoćeš i opet moraš ozgovorit, glupane nema ti veće kazne nego da sam sebi pljuješ u lice svaki put i zapeljaš se u svojim.jadnim lažima, neće takvi srušiti BIH samo je mogu ojačati !
Americki, cojk?ruski vazal i da haver Z...okin Smrka
Skandal bi bio da je uradio nesto normalno.
Lahko mu se šprdati s državom kad mu je A. Ambasada izabrala Kajganu za glavnog tužioca.
Ne shvataju ljudi da je ovaj čovjek toliko jak da njemu država ne može ništa osim ako stranci se ne umiješaju, užasno jeste ali je realno. Čovjek ima nevjerojatnu moć ovdje