Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT FAŠIZMU !
I KOMUNIZMU
MORA se pandemija prosiriti i vratiti u Sarajevo, jer nije sala, neki dan su srbokomunjare i ostali crveni kmeri u sred grada organizovali proteste, gdje se nisu pridrzavali samozastite, bez maski, distance, i nikakvih mjera koje su na snazi. Igrali SDP/NS komunjare srpsko kozaracko kolo u sred Sarajeva i razmahivali agresorskim Srboslovensim zastavama sa petokrakama i nosali kreppaalog Tite slike, zaboravljajuci agresiju na BiH koja je izvrsena sa tim zastavama i sa Titinim generalima na celu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dragi Seade oni glume antikomuniste eto sta je, hoce da dokazu da su komunisti gori od fasista,to je ta prtina na kojom oni gaze,ali ne pada snijeg da pkrije brijeg,nego da otkrije tragove!
@LabiaMajora A ovi glume antifašiste...sami sebi svrha
@Danesovic ja nisam jedan od njih ni od njih,ali svaka posljedica ima svoj uzrok@Seydo ja nisam oni!@Dzenan sda kao I sve druge stranke je samo kulturniji nacin da se pare pokradu od naroda!
Kozaracko kolo se ne moze igrati na razmaku od dva metra. Ovi su naucili da se ne treba drzati zakona kao pijan plota kako je to vec marsal rekao. Nepopravljivi su.
Tihi udar SDA koja stiti HDZ
za borbu protiv antifasizma-skaka
Dabome
Fašisti koji su poraženi 1945. su došli na vlast 1990. i još su na vlasti. Ima li nekoga kome to nije jasno?
Teško je biti antifašista danas...pogotovo u nekim dijelovima planete....
Zar nije dovoljno što sam čovjek?
Slažem se sa Tobom, ali ja ne želim da mijenjam druge! Ne želim da se borim sa drugim! Ja samo želim da živim slobodno! To je jedino prirodno...barem ja to tako vidim...
Kada ćemo vise izrasti u društvo kojem je prošlost fašizam, antifašizam, komunizam i anti-komunizam? Postati društvo jednakosti samo ne LGBT, protiv toga i svakog oblika terora se boriti tj. nasilja i graditi budućnost svih nas? Da nam bude broj jedan porodica, posao i domovina!
Jarane,to ti je kardinal pozdrav preko tužitelja poslao. Drugi put ćeš dva puta razmisliti prije nego protiv tih matori drtina protest budeš pravio. Vjerski službenici su kao prst i nokat sa političarima
Pa država pobjednika nad antifašizmom,čuj čija...ko ne zna čija je...glasali ste uživajte,i opet ćete...
pa glupane zato što ste pravili proteste i igrali kolo u jeku pandemije i vanrednih mjera dok normalan svijet nije mogao u granap kako treba!
Komunjare pjene, dzaba vam je.SDA ce vas potrati na narednim izborima.
Da li je gospodin vratio 10.000KM kako je naredio sud, nakon što je pravosnažno osuđen zbog zloupotrebe položaja?
@bosniacumlilium59 udaraju minuse samoprozvani antifašisti, valjda je takvim moralnim gromadama cilj da se zna istina, ili ipak nije? Navikli da štite kriminalce iz svojih redova i da zataškaju slučaj, ali prošla su ta vremena.
KRIMINALNI !!!!
Druže Đuliću, mi - građani antifašisti, stavljamo njima novim i strarim fašistima na dušu sve zločine koje su počinili u Drugom Svj. ratu i u 1991 - 1995 godine. Sa njima, fašistima se nikada nećemo miriti ni pomiriti! Daćemo im stati ukraj svakako hoćemo i to svim sredstvima koja se mogu upotrebiti u Bosni ponosnoj!
Svaka nacionalna partija je i fasisticka partija. Kod nas su na vlasti samo takve partije, sami tim se da zakljuciti kakva smo drzava.