Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa u pravu je Mile kad kaže da su Bošnjaci podanički narod...Saleme...yebo ti i Satler i Nelson mamu!!!
Sramota me što sam Bošnjak
Saleme i Kordiću, prvo pokupite smeće po gradu, popravite užasne rupe na mostraskim ulicama i popravite razvaljene trotoare, zabranite vozila po pješačkim zonama, učinite nešto protiv opasne klizavosti ploča kojima ste popločali šetnicu, Musalu i prostor ispred Mepasa (koje su opoasne po život kada padne kiša!!!) itd, pa se onda bavite počasnim građanima! Jer sada VI nama niste počasni!
Jel to sve sto znate od politike da samo dodjeljujete nekakve kljuceve i pocasti
Abasadori se postuju. Specijalni predstavnici EU u BIH treba da uvazavaju nas nacin borbe protiv kovida i da nam ne broje vakcine i mjere. Ako zele prenijeti nesto iz svojih zemalja, kao sto je finansijska, bezuslovna pomoc gradjanima, moze o njihovom trosku, bez -kovid uslova. Mostarce treba izvjestiti o napretku standarda zivota jer ne znaci im bas sto bi se neko sastao sa pocasnim gradjanima, pa familija mu na banketu i tako to.
Jel zato sto su od Mostara izbornim zakonom napravili FBiH,jer su formirali izborne jedinice sa vecinskim hrvatskim i sa vecinskim bosnjackim narodom(kantoni)+ zajednicku izb.listu(federacija).
Dupeuvlakači…. Nemam on pojma sta znaci biti pocasni gradjanin, dnevna politika i sitni interesi su glavni motiv postojanja
Ovo nema veze sa vjerama u BIH nego gladi za novcem u sva tri naroda ... Jel moguce da nijedna fotelja na direktorsko mjesto nije zapala pravoslavca... Jel to mutnietnican Mostar?
Oni su tamo već počasni... Kod Hrvata jer rade na izmjeni izbornog zakona. SDA je sve zabrljala. Biranje hrvatima predstavnika u predsjedništvu je bila najveća poslijeratna podlost u BiH. I danas za to svi znaju. Ali na čiju štetu... Koja neodgovorna strategija
Svi znamo kako bi izgledala vaša unitarna BiH. Pardon građanska. Bolje poginuti ko čovjek u ratu nego bit kukavica cijeli život. Građansku možete dobiti samo ako nas pobijete.
Analni alpinizam.
ma Koschnika vama treba vratiti, bagro podanicka...uvlacis se u pedum ovima koji realno nista nisu uradili za MO...ili jesu a da mi ne znamo...ostavili tebe i takve na vlasti