Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim sretno Tuzlaci sa boljom vladom!!!!
bijedicu jel ti zao?
cccc kakvom boljom PDa fuj!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusi genocidnu tvorevinu !!!!
TAKO TI JE KAD SE UCLANIS U CUKINU STRANKU. UMRI, AL NE JEKNI.😁😆😆
Kada bi svi na svim nivoima vlasti podnijeli ostavkebilo bi nam puno bolje,bez ovakve vlasti.I anarhija je plodotvornija za građane BiH.
I odlazeća a i nova vlada zavise od SBB-a! Tu niti je bilo,niti će biti sreće!
Svi ustanite i poklonite se dr.KUKIĆU, čovjek Vam drugi put ruši vladu.Ako ima onih koji nisu znali kolika je to veličina od čovjeka dobili su ponovo priliku da se uvjere.
Bijeda bijednih bijednika bijedićeve stranke dobija očekivani epilog i odlaze što na smtlište što u zatvor.
Za ovakvo s(r ili t)anje su krivi jedino Scepine slijepe cukice, zato njih uklonite iz mogucnosti da vladaju i mirna Bosna, a SDA i SDP se glođu jos od prije rata i to je normalno jer zastupaju različite politike SDA proBIH, a SDP proYU. Ali KOS politiku zastupa Scepo i njegovi tornjaci, i to ce nas debelo kostati.
jao,jao Klix, čuj neopozive ostavke,jutros do 10h borili se da ostanu na vlasti ,kada su vidjeli da će biti smjenjeni ,ljudi imaju svoj" stav "podnjeli neopozive ostavke, jadnog li jada.
Opa batoo😲
Po ovome se vidi da je SDA i Vuković radili nezakonito.
sda se raspada ko šumeća..
Ovo je tuzlanskom smradu Zarku najpametnija odluka u njegovom. " ugrozenom" zivotu.
Ko je izgubio vecinu treba lijepo da ide i omoguci izbor nove vlade. Ovako skupstina obicni cirkus.
To je to.Nazvo InZko i budalama rekao, bolje da sidjete sa trona, nego da se ponizavate danima i gledate ruke u zraku koje hoce vas linc.
Sad će i premijer isto za par minuta...
koja ste vi skupina govnara...samo vlastiti džep gledate, boli vas racku za narodom. Bogatite se na račun sirotinje i radničke klase...ali ima Onaj gore, doci ćete i vi na svoje...stoko sitnog zuba