Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj "vladu nam obaraju", nije to vaša vlada. Vlada jedino može biti narodna jer treba da predstavlja interese naroda, nema tu moja, tvoja duduče SDA-ovski
sve dok svi ne odu s politicke scene, ukljucujuci i ovog satro prosvjetitelja konakovica, mozemo napredovat. znaci bakir kojovic niksic konakovic dodik out, normalni ljudi in
morel Dino ikako bit premijer,trosim previse vode pa da on to reducira
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Vladu im obaraju u njiha 🍌
Odjebi majmune. Stidite se postojanja.9
Sdp i Naša stranka ne trebaju dozvoliti obaranje vlade ako nisu u mogućnosti formirati novu. Odgovornost je na onima koji svjesno kanton dovedu u blokadu obaranjem vlade i neformiranjem nove.
Fahrudin ocito nije dobio memo, SDA je pukla i na izlazu je sa politicke scene BiH, pusu neki novi vjetrovi, a nek se zahvale Sebiji i Bakiru na uspjesno unistenje vlastite stranke.
Šta ste,,očekivali"- zahvalite...svom glavnom vođi i supruzi...radi njene,,,diktature...i njegovog..podržavanja,i nepoštenog...zapošljavanja preko...180.000 radnika...al Van.. BiH...itd. A i svi intektualci...odoše...jer ih boli nepravda u SDA...Reforme unutar stranke...i čiščenje...čak i ostavke,obavezno( kongres vandredni) pozzd.👍
i to inata silnog bosanskog!
bjazi ba smradu jedan
Kako je moguce da izborni gubitnici mogu oboriti vladu??? Ja bi rekao da je ovdje jedini gubitnik SDA.
cuj nasa vlast, nas narod, mi napravili, mi dali pare za obnovu isl... sve dok ne shvate da su oni samo servis gradjana i da nista ne posjeduju damo raspolazu jer smo im MI dali povjerenje, do tada cemo tapkati u mjestu
cuj ovog primitivca sta je smisljo ovo par dana...cuj inat bagro lopovska
Od ove godine najčešća imena kod Bošnjaka će biti Fahrudin i Fadil - prevedeno na narodni jezik BERIĆET.
Bosanski kralj Mensur je govorio da je ovaj sajt u vlasnistvu extremista katolickih tkz jezuita. Bezrazlozno blokoraju Bosnjake da bi svakog dana nesmetano sirili propagandu uzp-a.
Kako je lijepo gurati ga u piče.
Fahro SDP je osvojio najvise mandata u TK, a PDA jedan manje od nas. Udalji se od politike zivinickih lola i Ibrahima Zukica iz Srebrenika, SDA treba ljude poput Bege Gutica i prof. Hamida Mutapcica u vrhu KO TK.
Analizirao sam rezultate izbora u Kantonu Sarajevo gdje je došlo do znacpčajne pobjede SDA kada je riječ o načelničkim pozicijama, ali i pobjede i u osvojenih vijećničkih mandata u OV. Statistički gledano u devet općina u KS SDA je osvojila 83 vijećnička mandata, NIP 65, SDP BiH 25, Naša stranka 20, Platforma za progres 12, NBL 11, DF-GS 9. I običnom posmatraču je potpuno jasno da je SDA POBJEDNIK LOKALNIH IZBORA i u Kantonu Sarajevo. SRETNO SDA NAČELNICI.
Kakav moras biti da pobjedis na izborima a da niko s tobom nece u koaliciju...