Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek sam i ovo docekao pa makar i oko stvari o kojoj uopšte ne bi trebalo raspravljati.
Gdje su J$@#NI KANADERI stoko? Jel mora Bakirova kuca na Poljinama pocet da gori da bi konacno nasli mjesto u budzetu ispred sluzbenih auta i svecanih vecera?
Vidi dodik nije kocio, sta li mu treba sad
Jeste tako gasili u hercegovini i livnu gdje žive hrvati lakše je u konjicu di ste sve raselili i nešto što je ostalo pobili
Reče neko iz Livna koji je protjerao sve bosnjačko između Livna, Šujice i Prozora.
Ove godine izbori, pa moze, a tko ce odgovarati za proslogodisnje blokiranje helikoptera i ogromne stete
A onaj tko nije upoznat na Boračkom jezeru Fidil Novalić ima kuću.
Jel se trebamo sad zahvaliti ili......
Jel moguce
Dokle će više oni koji su rođeni u Republici Bosni raditi protiv nje. To je isto kad bi u Vojvodini, Šumadiji radili sve protiv Srbije. Srbi i Hrvati iz Bosne jednom shvatite, za Srbe i Hrvate iz Srbije i Hrvatske, vi ste Bosanci. Znam da je teško ovo čuti ali zaboli njih za vas, znam da to i vi sami znate, zato radite da napravimo domovinu dobru za sve nas a ne da je još više rušite, jer pogledajte, vas je samo manje a Bošnjaka sve više. Još malo i bit će većinski Bošnjačka.
"U jedinstvu je snaga" - novi moto Milorada Dodika
Jao Milorade....dolazi iz guzice u glavu,ha?
Dodo.mali
Šta he bilo Dodiče, ne smijes se s vatrom igrati više;)
covketova villa ugrozena
Mora da je dogorilo do entitetske linije
Anblivibl