Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a za jablanicu skupljamo po 2km telefonom
Tragedija jeste, ali šta, treba da stane život u BiH?
1,6 mil. za Nermina i njegove pajtose, po jedan milion za klubove za koje navijaju Neka i Čova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
višebojnu digitalnu instrument tablu ? vazdušne jastuke za koljena vozače ? joooj, uvale i prevare. Vama treba škodu fabiju i to onu staru dat.
Po ovim uvjetima jasno je da su se vec opredjelili za neko auto iz VW grupe. Vidjet cemo sto su namjerili Skodu Superb, VW Arteon, ili neki jeftiniji Audi.
Maksimum Skoda Octavia i da se sve nogama u g..... udaraju. To je realno stanje države. I pre dobar auto za njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jarane,ljudi izgubili sve sto su imali u poplavama a gospoda sebi kupuje auta od 200.000 maraka.Ma nema druze ovaj narod je ošinut pa bira iste
Ima se moze se samo jako pi......e po narodu. Narode a ti radi za 580 km penzioneri za 380 penzije i svi zajedno uzivajte bolje niste ni zaslužili.
specifiram im family
Mogli su i navesti model auta posto su detaljno opisali opremu, a ocigledno se zna i koja auzo kuca ce to obezbjediti. Nasa normala
Samo izmišljajte kakva auta hocete dok pomozi.ba sa narodom skuplja pomoc za narod kojem ste vi precjednici. Scenario je dobar al kamera na početku otkriva lošu produkciju = Bosna i Hercegovina
poginuli u njma.narod gladuje.
SRAM VAS BILO. SRECA PA NECE NIKO ZAUVIJEK ZIVJETI!!
Ovo je sprdnja drzava
Ovo nije nikakava država na žalost
E da su barem ceste napravili kako treba da imaju gde to vozati.sramota i bezobrazluk vise je ovo
Udri muski po Narodu
Kakav narod takva i vlast.
Sljedeće izbore koristim pravo glasa kao Bošnjak i glasam za Čovića kao člana predsjedništva iz hrvatskog naroda. Komšić očito nije ni za šta.
A nije njih stid.
zasluzili su :)