Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta to znaci, nista, usvojio ne usvojio mi ne vidimo svjetlo na kraju ovog 28 godina dugog tunela, sta god ste usvojili i neusvojili 28 godina mi cekamo, onaj ko je otisao negdje odavde prije 28 godina, sada ima sina i unucad, kod nas na birou 28 godina ceka posao, koliko je onih koji zbog vase politike porodicu nisu formirali i izgubili su sve sanse da bi to nadoknadili, unistene su generacije
28 godina na birou moze cekat samo neko ko ima 8 razreda skole i ocekuje da ce ga biro zaposlit u bh telecom
Iz šupljeg u prazno. Sve bitne odluke mogu imati veto u Predsjedništvu, ovo čim nema prava na veto bitno je kao lanjski snijeg.
Reakcija na antiustavno djelovanje je jedinstveni politicki blok. Zagovaranje secesionizma a uzivanje blagodati cjelovitosti BiH (rad i studij u FBiH) ograniciti/oporezovati
Glupljin naroda ( naravno , sva tri da ne bude dilleme ) na planeti Zemlji od ovih BH nema ni blizu . Vlastodržci 30 godina konstantno pljačkaju jadnu državu , napravili od nje karikaturu a od plemena isprepadanu gladnu masu spremnu da životm brani svoje lidere i njihovu napljačkanu imovinu . Pa tupani , ništa bolje niste ni zaslužili . Krepajte , ne treba vas ni sekundu žaliti .
A zamislite sad ''gradjansku'' Bosnu, sta bi tek bilo sa Srbima.To bi bilo preglasan i njihov predlog koju slavu smeju da slave.
Koliko god delovalo nebitno u slucaju rusenja Dejtona sve te odluke znace puno . Predsednistvo je u krajnosti I jedini organ koji bi funkcionisao u slucaju povlačenja RS-a kao najveca instanca u drzavi a koju je Dejton vezao I oduzeo ovlašćenja
Vakih usvajanja je bilo na stotine do sada.
jao, pa to je kao kad se u Kini,biciklo srusi
bitni ko semafor u gta
Jaoo šukaaaa!
Sejfo i Rumeni 'zaključili'🤣🤣🤣🤣....ajde .
...inače 'zaključak' bitan ko tange u porniću🤣
Sejfo i Rumeni 'zaključili'🤣🤣🤣🤣....ajde .
Ne znam šta to neko spektakularno očekuje od predsjedništva.
Haha..Ma bjež' u p.m..Kakvi crni zaključci,predsjedništvo...Ko vas šta pita,i vaše zaključke.. Još ovih 40 stepeni napolju...uff...Ne mogu ovo više slušati..
Gospodine Bećiroviću, dokle ćemo mi živjeti sa ovom izlizanom frazom- OČUVANJE MIRA. To prvo. Drugo nije bio tragični sukob u regionu, kako piše u 6 tačci tvojih zaključaka, nego AGREEESSIIJJAAA. Treće, mi trenutno imamo razvaljivanje države iznutra, a ne sa vana. Za to vi trebate da nađete rješenje, jer smo vas i izabrali kao valjda pametne. Četvrto, ništa nama ne znači to stupanje na snagu tih zaključaka. TREBALI STE ZAKLJUČITI NEŠTO ŠTO ĆE TE VI URADITI KONKRETNO.
Čini mi se da malo ko razunije ovo. Ti zaključci su formalna pravna priprem za buduće reakcije u odluke Predsjedništva.
Rušitelji BiH pošto su vidjeli da vojno više ne mogu ništa i da svaki pokušaj da vojnim putem unište BH neče proči , a posebno jer su svjesni da u slučaju sukoba nemaju nikakve šanse već 30 godina mrcvare građane i stvaraju krize.Sve da bi se reklo ne može ovako više miran razlaz je riješenje.Samo neprijatelji BiH ga i tu puše jer im stanovništvo odlazi , a Bosanci nemaju druge države.
Kako nemaju? Bošnji Njemačka na prvom mjestu!
Ja, i?