Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adnana Stetu vodaju isto kakvu Maskotu po ovim Skupovima
Rumenige je neprikosoven u Novom Gradu, a ostalo su luzeri
vise doslo ovih iz Stranaka od Forte do Niksica nego obicnig naroda toliko im Narod vjeruje i toliko zeli da oni dodju na vlast Umjesto Semira Efendica koji je vise predizbornih Obecanja Ispunio nego svi Nacelnici iz Trojke Zajedno
"To je ta stranka - Narod i prah, koja upravlja vodovodnim sistemom u Kantonu Sarajevo, preduzećem KJKP Rad, Ministarstvom osnovnog obrazovanja, i brojnim drugim oblastima u kojima vlada potpuni haos i stanje koje u historiji nikada nije bilo gore." E sad ko je Dinin Bog kojim se olako kune ?
Dok se Semir kandiduje nema zamjene žao mi je uhljebi
Treba nama da Xi Jingping Efendic vlada 16 godina. Pa jeli?
Semir Efendic nije nametnut na vlast kao sto ve vi TROJKASI, narod to zna, Semir ce ovo lahko pomesti
SEMIR 12 godina načelnik. Da mi je brar dosta više. Nek ode i zaradi koji dinar u realnom sektoru. Čitav život na državnim jaslama...
Dosla porodica da ih slusa, narod ih je skuzio.
Povratiću.
iselio bih se iz N.G ako ovaj primirise kandidaturi
Mirza nije loš momak ali su mu šanse loše. Semir puno uradio ko nijedan do sada, tako da Semir nema konkurenta.
Razumijem neke koalicije i zagrljaje ali glasače nikako. Tobejarabi
Tito i Dino ....jak sponzor !
ovi su najgori u drzavi
Više raje bude uobičajeno na ovom bulevaru nego danas
Realno za sve ove kandidate u svim općinama u Sarajevu Efendić je institucija za sve njih.
Ma vi ste katasteofa, Efendić načelnik NES stranka jedini nisu izdali
Zavališe te moj Mirza. 3 mandata si bio vjećnik ispred SDA. BIO. Više nećeš biti ni vijećnik ali ni načalenik. Na crtu izaći Efendiću... Eeeeee. Čista zavala. Ali nikad ti inteligencija nije bila jača strana.