Dostupna svima
44

Predstavljena aplikacija Parking Sarajevo za jednostavno plaćanje putem mobitela

I. Sa.
Nova aplikacija "Parking Sarajevo" je predstavljena danas, a radi se o jednostavnom i pouzdanom rješenju za plaćanje parkinga u Sarajevu kojima upravlja KJKP "RAD" d.o.o. Sarajevo

Pruža jednostavan, efikasan način plaćanja parkinga na svim parkiralištima kojima upravlja preduzeće RAD, zamjenjujući potrebu za korištenjem tradicionalnih parkomata.

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

Uz "Parking Sarajevo" građani mogu izbjeći uobičajene komplikacije vezane za plaćanje parkinga, kao što su ograničenja koja nameću mobilni operateri ili problemi u komunikaciji sa sistemima plaćanja.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje:

Aplikacija osigurava da će građani, bez obzira na preferencije pametnog telefona, imati neometano iskustvo pri plaćanju parking usluge.

"Sa samo nekoliko dodira možete osigurati da se vaša naknada za parkiranje obrađuje brzo i bez ikakvih grešaka. Korisničko sučelje je dizajnirano tako da proces plaćanja učini što jednostavnijim, a istovremeno vam pruža sigurnost da se vaše plaćanje obavlja bezbjedno i pravilno. Zašto strahovati od potencijalnih sankcija kada možete putem aplikacije platiti potrebne usluge sa svog telefona? Preuzmite aplikaciju 'Parking Sarajevo' već danas i uživajte u praktičnom i jednostavnom plaćanju parkinga na svim parkiralištima u Sarajevu kojima upravlja KJKP 'RAD'"; navodi se u saopćenju.

Aplikaciju mogu koristiti stanovnici i posjetitelji Sarajeva.