Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne idemo korak naprijed pa vrsiti naplacivanje na osnovu vremena koje je auto parkirano a ne fixno po satu?
jer tako uzmu vise love bratkoo
mene su s jednog parkinga požurivali da izađem jer nema mjesta za nove. ne.. imao sam još 35 minuta I telefonske pozive koje sam trebao obaviti, bez obzira što sam u autu bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlicna app, veoma jednostavna. Bolje nego SMS
Parkinzi vam izgledaju zaputeno i prljavo, o gradu da ne pričam. Aplikacija se uradi za par dana, ne hvalite se tim vi ste ozbiljno poduzeće
Nema potrebe žutiti, razmisliti polako o tome i uvesti za tridesetak godina.
Poruka sa Playa - Ova aplikacija nije dostupna za vaš uređaj jer je napravljema za stariju verziju Androida ---- strasno!
Ja samo upalim sva četiri i boli me k....
Ustvari ja vozim bembaru nemam žmig žmig
Svaka cast za aplikaciju
kad će početi ozbiljno raditi na naplati za parkiranje vozila na trotoarima, trakama dvosmjernih ulica, pješačkim prelazima i prostorima, gdje pješacima čak I trube dok se voze trotoarom? ne želim čuti za manjak mjesta za parkiranje. nije im otac osigurao besplatni parking u svakom dijelu grada pred vratima npr. kladionice u Kranjčevićevoj.
gdje je kod nas pravilo o naredbi ponovnog polaganja vozačkog ispita u slučaju ponavljanja istog prekršaja?
trenutno gdje sam, nezamislivo je toliko bahato ponašanje vozača. biciklistima se pomoću senzora otvara zeleno na raskrsnicama. ne smije biti prepreka i/ili mrtvih uglova na biciklističkim I trotoarima za pješake. za telefon u ruci, na biciklu u pokretu na trotoaru, 2 x 150 eura. za manje od 10 kmh preko ograničenja za vozila je isto oko 170 eura. pa izvoli.
naplacivati kao u evropi. od vremena prijave do vremena odjave se sabere vrijeme i naplati. 15 minuta besplatno svaki 15 sljedecih minuta po pola marke. u korak s vremenom.
To imaju samo pojedini gradovi u Europi, i sad bi ti u korak s vremenom.
hajde Klix molim vas istrazite cija je firma LUPON VENTURES LTD koja je registrovala ovu app na appstore_u. obzirom da im je ocjena za ovu 2.8 (od 5) imaju jos samo jednu da su radili ocjene 2. to je uzas i ovo je namjesten posao.
toliko je firmi u BiH koje bi ovo uradile vrhunski. ovo izgleda ocajno i ocigledno ne radi kako treba. kako neko dobije posao sa samo jednom aplikacijom postavljenom na Store koja ima ocjenu 2??? kako??
23-procentna teritorija napreduje. Republika Srpska ovo ima već godinama. A vi bi nešto ukidali haha.
5-procentna su's'o-send'ica'ska teri'orija uskoro ide na sm'tlji'te.
Evo sve trcim da instaliram
Pa ja ovu aplikaciju koristim vise od godinu dana... cuj danas je objavili. Svasta
Isti sam. kontam nesto novo kada mi otvori staru aplikaciju.
Jutros na posao pola 8h tramvaj nov poluprazan, a saobracaj auto na auti i sve po jedno! I to mladja raja ako ne i studenti! Sve kriva policija sto ne pise parkinge po gradu , pa bi tramvajem raja isla kso sto idu u Becu Londonu Parizu...
U ovom gradu ti samo za parking mjesecno da poplacas treba 200 maraka
U svakom vecem gradu ti treba tako. Zato se i radi na razvijanju gradskog saobracaja.
I kazu kriza, pa svako nam domacinstvo ima po dva auta, najmanje..Jedno se ima sigurno Imamo auta vise nego Japan I Holandija zajedno
Jel sigurna ta aplikacija? Da ne bi bilo boom-boom